Pobice se ljudi zbog kucista
Mene MS Falcon super sluzi, za taj novac jedino je ono imalo sve ovo sto ima. Gledao sam fractal r5 ali posto imam procesor od 90e nije mi ss davalo 100e na kuciste, odlucio za black widow i na kraju uzeo ovo jer je bolje provetreno od widowa i ima providan side panel
Analogija izmedju kola i kucista je apsolutna glupost. Bolje je porediti karoseriju i kuciste, zar ne? Jel fiat ima bolju karoseriju od mecke? Nema, jer se nije isplatilo stavljati bolju karoseriju na taj auto kad i ta fiatova lepo zavrsava podao.
Nemojte zameriti ako gresim, blage nemam o karoserijama samo sam iskoristio kao primer
Fractal kucista su meni prelepa, uvek sam hteo da imam jedno takvo ali im je cena jaka i nije mi se davalo toliko na kuciste. Coolermaster i Antec me odbijaju tim agresivnim izgledom i jednostavno losom ponudom za taj budzet 40-50e.
MS za te pare nudi kuciste sa 14cm mountovima napred, fan kontrolerom koji cemo videti koliko ce da traje ali opet postoji, , i mogucnosti da se ubace velike karte i solidno veliki cpu kuler, za ovaj moj falcon 161mm mislimbda je za widowku vise, prostor iza ploce i podrumce za napajanje i diskove tako da se bas bas mali broj kablova vidi.
Uglavnom, svako ima svoj izbor, jer je kuciste grubo receno estetska stvar i kome ne treba neki besan water cooling i ne znam sta sve takvo uzima kuciste koje mu se najvise svidja za novac koji zeli da izdvoji.
Nema tu nekih sirovih performansi za porediti pa da se moze reci nesto kao "i5 6600k je bolji od fx 6300".
Da njje MS kucista mnogi od nas bi i dalje bili sa nekim starim krsevima
Sent from mTalk