Šta je novo?

MS AutoRoute Pitanje

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Imam verziju iz 2001 koja mi odrađuje posao. Prvenstveno me zanimaju rute po Srbiji. Primetio sam da je poneka daljina netačna, tj. ima odstupanja. Zato bih uzeo noviju verziju, što zbog prepravki, što zbog novih opcija. MEÐUTIM, u v. 2005 nema naše zemlje. Zanima me koja je poslednja verzija sa Srbijom i Crnom Gorom? Ako znate bolji program za ove stvari, slobodno preporučite!

thunderchase je napisao(la):
Je l' možeš da proveriš ovo, pošto mi prodavac kaže da nije istina?
Imao sam u rukama AutoRoute 2003 i 2004 Europe Edition i nema nas ni u jednoj ni u drugoj :(
I ne samo nas, nego 1/2 Evrope :D
Poslednja koja se s pravom zove Europe Edition je 2002.

BTW skoro je bas vodjena rasprava na tu temu, pa potrazi malo...

OK, stvarno se pričalo o tome i to dosta, mada nisam obraćao pažnju...

Ništa, odlučio sam se za Route66 2003, čini mi se da ga niko ne kudi :) .

Hvala svima na odgovorima!

Nisam bas upoznat sa svim opcijama ali ako pitas da li ispisuje od tacke A do tacke B u Srbiji putanju, ne ispisuje.
Mislio sam da ima dosta gradova obelezenih, ali nicemu ne sluze, sta god pitam, kaze nema puteva...
Zato sam valjda i deinstalirao, cemu ovo sluzi a uz to i ne radi? :D

Pa nema mapirane puteve.....meni 2001 odlicno odradjuje posao i njega koristim vec dosta dugo.....super stvar kad covek putuje....
+laptop + cobra antiradar 9700 sa kompasom
Ne mozes da se izgupis nikako,pa makar bio glup ko i ja :d

Znam, i meni odrađuje posao kad ukucam Obrenovac>Niš :) , ali ja bih hteo malo detaljniju mrežu lokalnih, manjih puteva, onih kroz koje kamioni ne idu. Znači, samo malo detaljnija mreža puteva je ono što tražim. U AR2001 se dešavalo 100 puta da iscrta rutu preko prznog prostora, znači tu put nije ucrtan, ali postoji i ja znam da postoji. Stvar je što ne poznajem celu Srbiju tako dobro i hoću bolju mrežu.

Vrh Dno