Šta je novo?

Mrzim SBB!

Ralex2

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2004
Poena
319
Dakle, ladno su ukinuli MTV2 i stavili budjavi Deluxe Music, a MTV2 je sad Pay TV paket. Al ih treba lincovati! Blago onima sa KDS.

Takodje mrzim SBB, smaraci nemogu da mi uvedu kablovski net vec godinu dana a treba da sprovedu 10m kabla. Efikasnost im je ravna 0 (nuli !!!), treba im citava vecnost da se usklade sa terenskom ekipom.

Invader je napisao(la):
Takodje mrzim SBB, smaraci nemogu da mi uvedu kablovski net vec godinu dana a treba da sprovedu 10m kabla. Efikasnost im je ravna 0 (nuli !!!), treba im citava vecnost da se usklade sa terenskom ekipom.

Reshenje je u smaranju istih :)
Ja kad sam shveci uvodio cable net, zvao ih i oni kazu u toku nedelje. Prodje mesec dana ja zovem njih oni meni istu poruku. Ajd ja sachekam da prodje nedelja i zovem prvi dan posle te nedelje. Kad mi je rekao da nemaju slobodnu ekipu, ja poludim i pochnem da ih zovem svaki boziji dan dan sve dok im se nije smuchilo i na kraju dodju i uvedu. Prijatelj je reshio tako shto ih je isto sachekao mesec dana i onda odluchio da ode posle drugog poziva u njihovu filijalu [uveli su mu net sledeceg dana]

Ma meni su upropastili celu kablovsku.
Ima dve ipo godine kako su je ugradili a nikad je nisu namestili kako treba. Zvao sam ih milion puta i samo kuliraju... kao docice i nista. Dakle gotovo da nemam lepe reci na njihov racun....

sbb o njima netreba pricati secam se u pocetku za 99din ima li super programe a sada za 299 imaju sve sh...it kanale , ukinuli +crveni i plavi, tv1000 sve kanale koji su pustali filmove. dodje mi da kupim skystar2 i gledam sa hocu

Njihov zvanični forum je preplavljen mojim postovima u kojima nema ni jedne reči pohvale nego samo problemi,problemi i problemi,strašni su!Još pogotovu što sam ja u Šapcu pa to ovde ide 5-10-15 puta sporije,morao sam da ih smaram 15-20 dana da ubace neke kanale koji su pre bili u osnovnoj ponudi ali su izbačeni zbog ‚‚problema sa dekoderom‚‚bla,bla...da ne nabrajam bezveze dalje!Programsku šemu neću ni da spominjem,tu su tek stvari za plakanje(domaći kanali koji rade sa jednom kamerom i studijem od 4sa4),mada je zapao neki dobar kanal(Discovey,Animal Planet,MTV itd)!Net je tek ‚‚u planu‚‚!Strašno!
Još da dodam da su i VIVU ubacili u Pay TV iako je POTPUNO besplatan kanal! :mad: :mad: A sliku kao ovu priloženu veoma često gledamo!

Poz!

Prilozi

• Cap041.jpg
    Cap041.jpg
    113.8 KB · Pregleda: 148
Poslednja izmena:
Kad pricamo o kablu... Ikom je danas kod mene nabudzio sve kanale na bukvalno identicnom nivou kvaliteta. Nema veze da li je Kosava ili Stankom, Satelit ili neki kanal tek uveden (iz unutrasnjosti) svi kanali su primetno viseg kvaliteta, mada nije dugo trajalo, Pink se 'odma pokvario :)d) ali ce to verovatno podesiti dok ne utweakuju opremu ovih dana. Ne znam sta su menjali od tehnike, ali je ocevidno da su skoro svi kanali (90 %, ukljucujuci i njihove interne, cudo jedno :d) skoro perfektni; po prvi put da covek stvarno moze da uziva u kvalitetu slike. A najavljuju i da konacno uvode i PayTV kanale (ono sto SBB fura dosta dugo), samo koliko ce kvalitet da potraje...

Steta je samo sto ja TV poslednjih meseci uopste ne gledam, jer sam se potpuno odvikao (zbog ocajne slike :d).

Poslednja izmena:
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ni mi nemamo MTV2...

U NSu ga ima na KDS-u...

@Ralex2
U momentu bih se menjao za SBB zbog interneta! ;)

Jel ovo Bench Clubbing ili SBB Clubbing? Imate forum SBB-a pa im tamo nanu naninu.

Vrh Dno