Šta je novo?

mrezaste "oplate"

• Začetnik teme Začetnik teme rmb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rmb

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
619
Video sam na nekom modovanom kucistu mrezaste oplate oko kablova ... jel zna neko gde se takvi mogu naci?Mozda ih ima u krojackim radnjama ili ?
zna neko? 🙂

Evo ja sam nasao bas to sto trazis u NS na najlonu.. Crno ispleteno crevo od plastike, rastegljivo oko 7-12 mm. 10m = 100din. Probaj negde na pijaci kod rumuna/rusa sto prodaju tu elektro opremu i one termo buzire...

e tnx !!! Jel mi mozes reci samo gde na najlonu(koju vrsu opreme prodaju)? mozda sutra odem... 🙂

@shina1:

Tamo u onim najduzim redovima na sred najlona, verovatno vise prema velikom parkingu, rumun ili rus prodaje neke elektro konektore, izolir trake, i gomilu termo buzira, onda one vezice (zip tie).. Ja sam danas kupio, ali vidjao sam ga i nedeljom.

@boban56:

Manje vise identicno.. Fazon je mora se seci usijanom zicom, inace se rasplice..

Poz

Bruka!Kupujemo na pijaci, umesto gde im je mesto. Valjda nece dugo? To si kupio ultra jeftino.Pozdrav!

Poslednja izmena:
hmm gledao sam na najlonu gde si rekao ali nisam nista video ! U kom to obliku prodaju ?
Jel mozda kao izolir traka umotano na nesto?
Pogledacu i na futoskoj pijaci... mozda tamo nadjem.

Poslednja izmena:
shina1 je napisao(la):
hmm gledao sam na najlonu gde si rekao ali nisam nista video ! U kom to obliku prodaju ?
Jel mozda kao izolir traka umotano na nesto?
Pogledacu i na futoskoj pijaci... mozda tamo nadjem.

Ha, ha.. Ne verujem da nisi nasao.. 🙂 Ja isto bio i kupio jos jednu rolnu, hocu reci srolano je pljosnato u kotur precnika 13cm, kao vatrogasno crevo.. Evo ti skica cisto da znas za ubuduce gde je, a ako ti ne treba bas previse, baci PM pa cu ti odseci komad..

Prilozi

• X marks the spot.webp
    X marks the spot.webp
    7.8 KB · Pregleda: 76
Neka treba mi dosta toga 🙂
tnx za sliku!

Nazad
Vrh Dno