Šta je novo?

mpx200

BardockZ

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
309
cao svima, nov sam na ovom sajtu inace mi se jako dopada i mislim da je jako koristan :p

pre jedno godinu dana sam instalirao windows 2003 na mpx200 i baterija je pochela da traje 4h u mirovanju xD i od tog trenutka nisam mogao da nadjem nachin da vratim windows 2002. danas sam pronashao ovaj sajt i doshao na ideju da mozda neko moze da mi pomogne i da ponovo pochnem da koristim ovaj telefon ^^

hvala.

search - hint mpx200
prezvakano mnooogo puta :)

imao sam isti problem sa tom motorolom, ali se ne secam da sam taj problem resio time sto sam vratio win mobile 2002...

MPx200 je velik potrošač. Ima dosta načina da se baterija štedi, ali ne računaj da ćeš izvući više od dan-dan ipo (što i nije tako loše).

Isključi Beam, odnosno infracrveni port, ako se dobro sećam, a mož' da bude i da ti je baterija kaput.

Možda da stavi 2005...nešto mi je u podsvesti da baterija drži duže nego na 2002 i 2003... Al verovatno je baterija kaput..pogotovo ako je nikad nisi menjao!

Ne drži duže, štaviše, cepa je još više jer je deo OSa na memorijskoj kartici, pa je i ona stalno aktivna. A nema potrebe da ubacuje WM 2005, ne dobija nista na tom telefonu.

Ili je baterija crkla ili si se zeznuo prilikom flashovanja...baterija mora da bude puna pre flash-a...probaj ponovo...ja sam stavljao win 2006 pa je radila 1 i 'po dan!

Ma mora da bude puna da se fon ne bi isključio na pola flešovanja iz bilo kog razloga. Nema nikakve logike da OS ima bilo kakve veze sa tim, jer je sva elektronika za kontrolu baterije zapravo u samoj bateriji - što je inače praksa kod većine uređaja.

Sećam se te priče oko baterije koja je kružila, i sam sam uvek vodio računa da baterija bude potpuno puna prilikom flešovanja, ali mi ne drži vodu uopšte.

^ To za potpuno punu bateriju ni meni nikada nije bilo jasno, ali nisam hteo da experimentisem pa sam se pridrzavao :d

Nego sto se tice ovog problema, ako nista ne pomogne mozda da kupis novu
bateriju ? Mislim da one nisu toliko skupe a ipak je to jos uvek dobar telefon (pod uslovom da mogu da se kupe uopste ovde ?)
Meni je isto nakon nekog vremena prilicno oslabila baterija na tom telefonu, i nista od cackanja po softveru nije pomagalo, pise da je na 90% pa na 70 pa 60, i onda se ugasi jer je prazna :D
Ali ipak izdrzava malo >24h

Poslednja izmena:
Ja nisam bas experimentisao ali sam nesto kao zurio i baterija nije bila puna do kraja ...posle flasha nije radila kako treba...pucala je posle 5, 6 sati....zasto?...nemam pojma...ali kada sam posle par dana ponovo uradio flash ovaj put kako treba...sve je bilo ok!mozda je slucajnost a mozda mit nije mit...nego istinita prica!
I ja sam menjao bateriju...nisam uspeo da nadjem original...vec neku zamenu Maxcell...koja je bila za nijansu slabija ali je vrsila posao...oko 600 kinti...pre mozda godinu dana!

Vrh Dno