Šta je novo?

MPX200 radio headset

Bunovan

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2005
Poena
319
Zna li neko jel moze da se nabavi ovo negde kod nas i koja mu je cena?
Ako ima vise zainteresovanih da vidimo pa da narucimo nekako vise komada...
Jel imao neko ovako nesto?Pise da radi sa Motorola V180 V150 MPX200 E365 C650 C550 C450 C385 C350 C200 A920 A1000 V220 i kosta 12.5 funti.Mislim da nije losa kupovina(skracuje vreme u gsp-u)
http://www.i1010.co.uk/p730/fm_radio_stereo_headset_fm100.htm?ref=11

Bunovan je napisao(la):
... i kosta 12.5 funti...

Kad se narucije sa neta, konkretno iz GB, iz drugovog iskustva znam da se ne placa njihov PDV tj. VAT, pa cena iznosi £10.71 "ex VAT".

P.S. Da li ovo chudo moze da sluzi i kao stereo slusalice za mp3 ili slicno iz telefona. Nisam uspeo da nadjem da li uposte pise?!

mora da može, ako služi i kao handsfree... potpuno bi bilo besmisleno da ne može. :)

ako neko bude kupovao, neka kupi još jedan, platiću ako je do 20 evra LOL

Meni to zvuci malo apsurdno, telefon tu sluzi cemu, to cudo ima integrisanu bateriju i radi potpuno nezavisno, znaci telefon mu i ne treba, ili se svodi na bateriju. Jedino to sto su to kao sluske za motorolu?. Takav radio se moze kupiti kod kineza za 200 din.

Odlicno resenje...stajem u red :)

takodje... :D

Pitao sam druga koji radi u Becu da mi kupi,rece da dolazi za 2 nedelje.Nije problem da donese 2-3 komada ali kako na carini da prenese vise?Naplatice mu neki sulud porez(carinu) sto posto...

Bolje da ti on donese baterije nego radio!!!

Pitaj obavezno jer sam nasao na nekom nemackom mobile kingu li-polymer 1200mAh bateriju za mpx200 za 9.95eur

Možda i zaradiš, ugradi se samo 5%... vidiš koliko nas ima...

vi ste stvarno ozbiljni za taj headset!?!?! Zar imate toliko praznog hoda u toku dana, a da niste u kolima ili kući?? Hm... Ja ne stignem više od 3-4 MP3 pesme da poslušam u par dana... :D

nidza je napisao(la):
mora da može, ako služi i kao handsfree... potpuno bi bilo besmisleno da ne može. :)

Pitao sam jer na istom sajtu ima da se naruci stereo headset i kosta citave tri funte vise. Vidi: http://www.i1010.co.uk/p756/motorola_stereo_headset_hs525.htm
Malo je nelogicno da obican kabl sa slusalicama na kraju vise kosta od slusalica sa radio aparatom koji povrh svega moze i samostalno da radi, zar ne?

Sto se tice tih motorolinih headsetova sa radiom jedan odlican savet za kupovinu NE KUPUJTE IH!!!!!! Tesko s*an*e. U beogradu ti ,,original" headsetovi nemaju da se kupe, ali u motorolinom servisu im ljudi donose te setove na bezuspesnu popravku, riknjavaju ko ludi. Ne znam tacno koji model headseta je u pitanju, (naravno to da se kvari se odnosi na vise modela),ali znam provereno da se kvare, posebno oni koje salju na nase trziste... Dakle informacija je 100 % proverena, a i vidite na modacou ne mogu tacno da se setim ima neka fora da na nekim od tih headsetova ne radi jedna slusalica kada se pusta mp3, stvarno me mrzi da trazim tacno sta je u pitanju... Dakle verujem da su neki od tih headsetova kvalitetni (citaj skupi) i OK, ali svi jeftini i dobar deo prosecnih modela je upakovani kineski krsh... Zato oprez sto se tice nabavke istih...

na drugom mestu napravljene, druga kontrola kvaliteta, drugi način nabavke, ove su original (tj made for motorola, jer je sve made in china trenutno), ove nisu (nagađam)... u svakom slučaju, koja bi bila svrha nečega što ima svoju bateriju, a spaja se iz nepoznatog razloga na telefon, na priključak gde ide handsfree, i da ne može da služi kao handsfree, odnosno da je tvoj aparat korišćenjem takvog uređaja neupotrebljiv...

btw, na netu samo nalazio da su sluške sa radiom skuplje, a ne jeftinije, pretpostavljam da je u slučaju tvog linka nešto drugo u pitanju... uostalom krajnje nebitno, ali zgodna stvar kome treba, meni jok. ;)

Video sam u balkanskoj slican takav kineski radio hfree i kosta 450 din, samo je za nokiju pa su kontakti ispremestani. S-hit! Definitivno ne vidim poentu istog?

Gde kupiti proklete slusalice?? Ja sam obilazio buvljak vec treci put i opet nema. Ajde ljudi, trebaju mi dva komada i nikako da ih nadjem.
Ili ako neko zna gde tacno imaju da se kupe u Becu ili Parizu i po kojoj ceni? Idem tamo za dve nedelje pa bih kupio ako zna neko gde.

Naravno, mislim na obicne slusalice, a ne taj krsh sa radijom.

Poslednja izmena:
i zazvoni ti telefon u sred slušanja, i šta onda radiš?

To je malo cimanje, steta kad vec imas ustekane slusalice da ne mozes i da razgovaras.... ali sta je tu je.

Nego jel neko ima neku ideju zasto nema slusalica, koji je to ***** uvezao ovolike telefone a da mu nije palo na pamet da uzveze i slusalice za njih ....

Vozdra je napisao(la):
izvadim slusalice i javim se
vec mi se desavalo

ja bih zab'o telefon u zid... jednostavnija ti je varijanta da imaš MP3 plejer, a telefon u džepu. Taj adapter je najveća glupost na svetu, a možda i šire...

da ali kad slusam muziku onda necujem telefon a ovako se ugasi muzika i zvoni telefon na slusalicam ja bolje nemam tako da koristim ono sto imam

Kupih pre par dana slusalice na buvljaku za 1500 din medjutim ne moze da se javi na ono dugmence na mikrofonu. Sad dal je do njih ili neka opcija u fonu treba da se ukljuci ili one uopste nisu za MPx 200 mic radi one rade sve se lepo cuje al pri javljanju moram da otvorim fon :( jedino resenje sto sam nasao je da podesim javljanje automatsko na par sekundi.
Stereo Headset HS525
Motorola_StereoHeadset_b240.jpg

Poslednja izmena:
Motorola HS525 Stereo Headset, £15.89. [HS525] ... Smart button to answer
calls (short push), end calls (long push) and redial the last number (2 short ps)...allows you to answer, end and place calls directly from your headset...
citat sa reklame

verovatno ne pod wm2003, pošto aparat ne konstatuje dugme na HF ako nisi u tel razgovoru (onda prekida vezu) ili u zvonjavi (onda se javlja). Za sve ostale varijante dugme kao da ne postoji.

Da li može neko sa wm2002 da potvrdi da kod njega dugme radi? Interesantno da wm2003 koji ima fenomenalno rešen poziv na glas, ne konstatuje dugme, nego mora da se otvori aparat i pritisne jog-volume taster sa strane. Po meni jedna žešća mana.

Ovo se sve odnosi na MPx200 aparat, sa nekim drugim telefonom možda situacija nije takva.

sax-ue je napisao(la):
Kupih pre par dana slusalice na buvljaku za 1500 din medjutim ne moze da se javi na ono dugmence na mikrofonu. Sad dal je do njih ili neka opcija u fonu treba da se ukljuci ili one uopste nisu za MPx 200 mic radi one rade sve se lepo cuje al pri javljanju moram da otvorim fon :( jedino resenje sto sam nasao je da podesim javljanje automatsko na par sekundi.
Stereo Headset HS525

Ma video sam i ja tog lika, ali nisam lud da mu dajem tolike pare kada su ljudi kupovali za 10e slusalice (nidza, na primer :)). Naravno, to opet nisu originalne slusalice u originalnom pakovanju, ali za te pare i ne moze bolje.

1500 dinara je mnogo...

Bilo nekad vishe nema.Kupi dok cena nije skocila na 2000 :D

Vrh Dno