Šta je novo?

Mpx200 problemi sa mrezom

Iwan

Slavan
Učlanjen(a)
09.07.2005
Poena
320
Nakon upgrade-a na 2003(mpx land verzija), telefon gubi signal!
Cuo sam da GSM Fix to resava, ali nikako ne mogu da nadjem, ako neko ima(i ako nije problem)da mi posalje na [email protected]!
PS Koji progi da koristim za MMS???
Unapred hvala!

Hmm, jedno pitanje, jel gubi linije na indikatoru ili stvarno nisi dostupan?

Ja sam juce sedeo za kompom, cas je signal pun cas nema ni jedne crte, ali tad kad nije bilo ni jedne probao sam sebe da okrenem sa fiksnog i sve je bilo ok!?

I mene to uzasno nervira, jedino sto sam cuo da Mpx land verzija vec u sebi ima GSM fix i da mozes sve da zeznes ako instaliras preko! Zna li neko da li je to istina, ja bi ipak instalirao fix ali mi se ne radi ponovo Flashovanje i Hard reset ako nesto podje naopako!

Za MMS precesljaj stare teme, neko je pisao, ja MMS ne koristim za sada...

gsmfix ti ne treba za mpx land, obavezan je za supermoto

MPx200 nije prošao test za TCO'01 samo zbog dometa

čitah i ja taj test, većina telefona nije prošla taj test, tako da se oko toga ne bih brinuo. Uglavnom, za 4 meseca nisam niti jednom bio nedostupan, čak ni po nekim mestima gde je "tesno" sa signalom. Prema tome, ako aparat i ima neku inferiornost po tom pitanju, očigledno to i nije toliko strašno niti primetno.

Što se TCO testa tiče, ja sam razumeo da su po frekvencijama testirali snagu koju uređaj emituje. Ja sam se svojevremeno bavio radioamaterizmom, i snaga nije jedina varijabla bitna za kvalitetnu komunikaciju, iako je veoma važna. U svakom slučaju ukupno zračenje ovog aparata je jedno od najmanjih upoređujući sve ikad proizvedene mobilne telefone u svim kategorijama. To je u svakom slučaju za svako poštovanje, i prijem koji u praksi apsolutno ne pokazuje nikakve probleme.

Odavno bih se rešio ovog aparata da me ne zadovoljava perfektno u svim "telefonskim" karakteristikama. Bez pogovora je u samom vrhu po tim pitanjima.

I.........sta je zakljucak?
Da, da li je Motorola_MPx200_WM2003_Original, ustvari ta Mpxland verzija ili ne>>>???
I da ako neko zna taj progi za mms jer nigde na forumu to ne nadjoh, a imam 062 tako da je mms freee~!

jeste, to je MPX_land

de-der, potraži malo bolje, ja linkovao ka programu :D

Vrh Dno