Šta je novo?

Mpx200 probajte

18mega?

Nema šanse, mora barem dvaput veće da bude, ako ne i tri puta.

Iwan je napisao(la):
20051003215404_4445_WM2005.rar ... probajte da li uopste ima .img fajl!
Ima. Fajl je "tezak" 23.323K sto je identicno jednoj od verzija 2003. U rar-u je samo IMG, nista drugo. Kad probam javljam utiske.
Poz.

Poslednja izmena:
Al je sugav sajt. Skida samo oko 10kbps

Momci o kakvom sw se radi? Ako je neki nelegalni sw, moramo da brisemo, znate pravila.

Nisam uspeo da odradim instalaciju. Fleshovanje dodje do 61% i ne pomera se odatle cak ni posle 15-ak minuta. Probao sam dvaput i oba puta ista stvar.
Bilo kako bilo, zahvaljujem se autoru threada na linku.
Poz.

Poslednja izmena:
si radio isntalaciju sa memorisjkom karticom ili bez?
pošto nema dovoljno mesta na samom telefonu pa je potrebno imati i karticu

ja ovo neću da stavljam :)

Pa sad ... nisam probao. Ali, kao sto pomenuh, velicina IMG-a je identicna jednoj od verzija 2003-ke. Zasto nebi sve stalo na fon? Mislim, po pravilu fleshovanje se vrsi sa izvadjenim SD-om i SIM-om.

EDIT:
Htedoh reci, da mi je upgrade stao na 90+% pa ajde ... al' na 61%??? :zgran:

Poslednja izmena:
Da, ali u slucaju stavljanja winmobile2005 na mpx200 nema dovoljno mesta na samom telefonu, pa mora delimicno da se instalira na mem. karticu, sto znaci da ona bude u telefonu kada se flesuje. SIM izvadi.

Ajd' probacu, ali popodne. Sad stvarno nema zivaca da ga pustam ponovo. A i na poslu sam ;). Javljam.

Ne, ovo naprosto ne radi. Probao sam sa umetnutom SD karticom i izvadjenim SIM-om ali rezultat je istovetan onom kojeg sam vec opisao. Pre fleshovanja sam sve uninstalirao sa SD kartice i potpuno je ocistio. Jedina razlika je sto sam sada imao malo vise strpljenja pa sam cekao nesto vise od pola sata. Verovatno je sam IMG ostecen, ili postojeci Motorolin upgrade program ne radi lepo sam WM2005.

Nasao sam ja neki img pise windows Mobile 5.0_ mpx200.zip al nisam stigao da ga probam. img je 23.8mb

ma sve je to kul al ostaje vechno pitanje gde da kupim mpx200
okrenuo sam sve postojetje brojeve u halooglasima i cvrc nigde ga nema sa tendencijom da tako ostane..

to3a: telefon je svuda u svetu raritet. Po amerikama je čak vrlo povoljan na ebay i sličnim sajtovima iz razloga što nema 850MHz mogućnost, a po evropama mu lagano čak i skače cena. Na mobilegadgetnews forumu se spominju cifre od čak 300+ evra za nov aparat u radnji, znatno više nego za MPx220, što je najčudnije.

Želim ti da nađeš telefon, apsolutno baca na kolena mnoge 300+€ telefone kod nas, ukoliko ti nedostatak bluetooth-a ne predstavlja problem. ;)

I kamere..............
Nego ako neko ima kameru za prodaju neka javi na PM!

Tamo gde sam nasao link pise "MPX200 Wm 5.0 update (Hits: 107 Rating: 6 Votes: 2)
was not tested by me. proceed at your own risk. Brought to you By: BIGStiffness55"
Sada sta im znaci update ne znam(mozda je vec bila full pa sada dali update, samo nagadjam).................

Zbog te kamere ga kod nas i nema... Nece ljudi telefon bez kamerice... Nije ni cudo sto smo tu gde smo.

Nema ga pošto se već poodavno ne proizvodi. Novog ga je teško naći bilo gde u svetu već neko vreme. Meni je drago što nema kamericu, i što nije Nokia, zato je i koštao toliko malo. Još uvek nema alternativu, po mom skromnom mišljenju. MPx220 je jednostavno preskup, a nisam impresioniran napretkom u odnosu na MPx200.

Što se kamere tiče, uz trenutnu cenu digitalnih aparata, mislim da potpuno besmisleno da kamerica bude faktor kupovine.

Najveće razočarenje kod MPx220 je njegov glavni ekran. U odnosu na ekran MPx200 modela ovaj je manji i njegova dijagonala je 2 inča (dok je kod prethodika bila 2.2 inča, što je i standard ako ekran ima rezoluciju 176 x 220 piksela)

pored cene, najveca mana MPx220

Cii mi se da je ovo fake image. Zvanicno, najslabiji procesor za rad wm2005 je 170Mhz, a kao sto znamo mpx200 ima cpu na 120Mhz.Ako se i pojavio to je neki mod, jer zvanicno wm2005 nije jos izasao.

120-133Mhz
koliko znam, taj CPU može da ide do 200MHz, samo ne znam da li je u tom slučaju potrebno hlađenje (i kakvo)

Ne filozofirajte previše sa tim WM2005. I tako u odnosu na WM2003 donosi poboljšanja u segmentu hardvera i mogućnosti koje MPx200 ni ne poseduje.

Ja sam skidao neke *.img fajlove ali je sve bilo fake. Do sada nisam naishao na neshto prevo. Mislim da je sve to samo prazna pricha.

Chini mi se da sam win to radi. Npr win 2003 radi provereno na 20ak Mhz vishe od 2002! Ne mogu da se setim odakle mi ovo ali mislim da je tako :)

Najvise sto ovaj procesor je pravih 132 Mhz, bar su to zvanicne informacije proizvodjaca!

majka je napisao(la):
ja sam sa vazdusnim hladjenjem postigao 166Mhz a magistrala je bila cini mi se........Ibarska :D

Jel to na motoru ili ruka sa mobilnim kroz prozor iz kola :D :D

Genghis Khan: na 2002 radi 120MHz, na 2003 radi 130-133MHz

milutin-bgd: jeste, rpelaskom sa 2002jke na 2003jku :)

Nazad
Vrh Dno