Šta je novo?

mpx200 Motorola - 1700MAh baterija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:wall: :wall:

Vratili se ljudi iz Chine i ne donesose baterije!!!! Zbog cega, kako, zasto i ko zna zbog cega jos nemam pojma. Probacu da saznam vise sutra. A tako sam se ponadao da ce doneti, sve lepo videli u katalogu i opet nista ... aaaaaa.aaaaaaaa..a.a.a.a.a.a...aaaaa.....

:wall: :wall:

Sad preostaje samo da vidimo da li je moguce naruciti preko neta pa da se nesto skupimo zajedno i da narucimo!? Sta mislite o toj varijanti?

Ma ja se slazem sa svim sto se dogovorite, samo da ne bude neka nenormalna cena (pod nenormalna mislim pre 50% veca u odnosu na standardnu).

Kupih danas mpx200 ,pa rekoh da se pridruzim akciji za famoznu bateriju... ,)

I ja kupujem bateriju, ali gde?

I na kraju, da li je neko nabavio tu famoznu bateriju?

ja na netu nadjoh u ponudi samo od 900mAh
bateriju većeg kapaciteta nisam našao

i, kolika je ta baterija od 1700mAh?

Ovako izgleda
mpx2000hm.jpg

ali je niko nema kod nas.

ima tu 1700, da ne kažem čega... :D Verovatno im se omakao taj kec ispred.

Lepo piše High performance battery.

a... nisam pročitao... i meni na jugu piše 180... :D :D :D

piše ovde High Capacity a u pitanju je 900mAh, ako se dobro sećam

Pridruzujem se i ja. Stvarno nas ima puno zainteresovanih. Mozda bi vredelo napraviti neku kombinaciju sa inostranstvom.

Pa dajte ljudi, ima li ko nekoga u nemackoj ili gde vec, hocemo tu bateriju!

Mnogo zainteresovanih ljudi, a baterije nigde ;)
Bas me zanima koliko vam prosecno drzi ova standardna baterija,
sa umerenim maltretiranjem telefona?

Ja da imam nekog napoljhu odavno bi nabavio 100-tinak komada, otisle bi za tren...

Inache, meni baretija drzi oko 24h, uz malo intenzivnije cimanje posto sam relativno skoro nabavio fon... Iskreno, malo mi treba da se naviknem na cesta punjenja, posto sam na Mpx-a presao sa SE T65, gde baterija opusteno drzi 4-5 dana...

Zanimljivo, duzina vremena prvog punjenja baterije za mpx200.

Ispoštovao sam i punio bateriju prvi put 24h i drži maksimum 2 dana!

Dakle isto je punili ga 2h ili 24h, jedino odmah daje pun kapacitet baterije tj. ne mora se ponavljati tri puta punjenje parznjenje da bi se formirala baterija!

Šta mislite da se preko e-dućana Naruče preko potrebne nam baterije! :mad:

Evo doneo sam par baterija konacno, na zalost nisam imao para za vise :( Cena je 1000 dinkica, doneo sam samo tri - manje jedna koja ostaje meni... Pa eto nazalost nece biti za sve, mada mozda ortak donese jos koju za nedelju dana..
063 435 281
poz'

Poslao sam ti i poruku i PM, evo i ovde da jednu prvi rezervisem... Samo, koje su baterije u pitanju, klasicne ili ove veceg kapaciteta?

Zaboravio sam da napisem - baterije su istog kapaciteta kao original, izdrze nesto preko tri sata filma..
Ne zvuci bas nesto narocito ista baterija... mada je meni zgodno da nosim jednu u novcaniku i kad se isprazni samo zamenim... Tako nekako dobijem 4 dana.
poz' svima

Sad cu poslati kolegi link ovog treda pa da vidimo šta može da se naruči sa ebay-a... Koliko na kraju ima zainteresovanih?

11 baterija - so far! including myself

kad da zavrsavamo brojanje i zakljucimo deal?

Poslednja izmena:
Ako je cena ove povecanog kapaciteta prihvatljiva, ja uzimam jednu...

ja uzimam jednu takodje ako je vece amperaze od standarne

ja sam zainteresovan jako :D
da li je neko uspeo da nadje cradle za ovaj telefon?

I ja sam zainteresovan, mada imam nekog coveka koji bi mogao da donese iz nemacke, ali nista sigurno, ako mi bude doneo do kraja nedelje(naravno od 1200 ili 1700 mAh), onda cu ja testirati, pa ce biti za ostale, ali za sada nezvanicno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno