Šta je novo?

Mpx200 ili A925

Davidoff

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2004
Poena
319
Planiram da uzmem neki od ova dva pa me zanima misljenje sireg auditorijuma :d ajte momci i devojke ne stedite reci recite sta je dobro ili sta nevalja.Odnosno STA DA UZMEM?????????HVALA SVIMA UNAPRED :smash:

Zasto bas Motorola?

Pozdrav
Marko

Pa da ti prvo kazem pojma nemam koristim NOKIA vec 6 god. malo mi je dosadila kupim SIEMENS koji prosto nije za mene ne zadovoljava moje potrebe (hocu reci brzo me smori) pa reko ajde onda da vidim kako ce se ponasati Motorola

Da znas i ja sam u istoj dilemi, i mislim da cu uzeti a925.Jeste cigla i malo skuplji od mpx-a,ali mi se mnogo vise svidja.Mislim da su kod mene prevagnuli ekran i simbijan.Izbor je ipak samo tvoj.
Pozdrav

imam ga ja[a925] i svaka preporuka! jeftin a ima sve sem FM-a.UMTS-3G,GPS,ekran na dodir,ogroman displej,stabilan OS tj symbian UIQ[30.80.20].....Ako uspes da ga dobijes i s BT slusalicama,puna kapa za relativno malo para

Hvala ljudi tako sam i mislio verovatni ce odluka pasti na A925

A925 je OK po kvalitetu i opcijama, ali je malo za diskusiju ono telefon...A925 je pre PDA sa ugradjenim telefonom...E sad, a zasto ja ovoliko filozofiram?Zato sto znam troje ljudi koji su kupili takve telefone (3650, A925 i 9210i), vodeci se time sto imaju stvarno ekstra mogucnosti, a za velicinu nije bio problem, nosice se u nekoj torbi...Posle mesec dva, svi do jednog su mi se zalili na to kako ne znaju sta da rade sa takvim cigletinama :), kako ne mogu da ih stave u dzep kad izjure iz kuce na brzaka, gde god ga stave nekako ga zakace i obore itd. itd. i kako im je sve manje zgodno da telefoniraju preko njega...Sad sva trojica nose neke mini fonove (6100, 3100 i T610), a kupili su PDA za ostalo...

pa ne znam sta da ti kazem ja sam do ovog tel{a925] dosao sasvim slucajno i za relativno male pare a nov-glanc! Ukratko,pre njega sam imao siemens sx1 i tvrdim da ne mogu da se porede tj kod a925 je sve na visem nivou,uostalom tel je SYMB. UIQ a sama ta cinjenica dosta govori.Ono sto ce svakoga na prvi pogled da privuce to je veliki broj redova texta koji stane na ekran,osetljivost na dodir i slika[ne snimljeni video materijal] vec sam prikaz ekrana koji se dosta jasno i lepo vidi a i ovako ima dosta prostora da se experimentise sa ovim fonom po svakom pitanju.Najslabija tacka kod nje su bat koje prosto ne mogu da nahrane procesor[168 MHz] i ogroman displej jer su malo slabijeg kapaciteta shodno telefonu u koji idu ali zato se fabricki dobijaju 2 bat.To za velicinu,pa koji 3G tel je malih dimenzija? Svi su manje vise robusni al opet pogledaj i videces[mozda glupo zvuci] da sto je tel veci to sigurno mora da ima i neku stvarcicu koju drugi nemaju,bar kad su u pitanju 3G telefoni

Ljudi morate da odlucite da li vam treba telefon, ili igracka za pokazivanje ( neupucenim) prijateljima. Ni jedan symbian, linux ili slican telefon ne moze da izdrzi vise od 2 dana ako ga intezivno koristite. a to sto ima tamo neki file explorer ili program za mp3 je sasvim nepotrebno, pola "normalnih" telefona ima vec integrisane sasvim upotrebljive ekvivalente. Bolje pogledajte na primer n6230(i).

Ja sam pre jedno 2 meseca jurio A925 i nisam i nisam nigde imgao da ga nanjem za neku normalu cenu jer je onda bila ona cena od 400-500e, i kupio sam mpx200 i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan.
Mislim da je A925 jedina mana Simbyan, jer je vidljivo slabiji od Wina.

pozz

da,da,GuruDexx ali gore pise da si PRVO jurio a925[2 meseca] pa si na kraju ipak uzeo mpx200 i da si njome vise nego prezadovoljan. I obicno ljudi kad vide kolki je tel bude im smesno al cim dodirnes olovcicom ekran[elegantni gest] tad nastane obrt kao u americkim filmovima a sto jest,jest

Poslednja izmena:
ja mislim da se ti manes motorola i da uzmes SE P-900 jer telefon vredi svakog evra(390e kako tvrdi mobinisvet).jedino sto nema je umts ali toga u srbiji nece biti jos dugo vremena...

Ljudi sta da vam kazem osim HVALA PUNO.Realno mislim da je A925 best bay do 200e (nov naravno) koliko mi se cini u ponedeljak cu biti ponosni vlasnik Motorole

A da SPIKAC sto se tice p900 potpuno si u pravu kad kazes da vredi svakog centa ali malo je mnogo 400e bolje da kupim gsm+pda ako nista jeftinije je zar ne?

pa nije samo UMTS?! a nije ni malo i da je samo UMTS visak.A GPS pa do koliko mem podrzava p900 kartice? pa BT slusalice.Kolko bese CPU kod p900? cini mi se 150 MHz a kod a925 168 mHz.I opet ima detalja tipa osvetljenosti ekrana itd a uz to jos cena sa kojom a925 bije p900 samo tako.Sto je njoj takva cena kod nas pojma nemam ali da za te pare pruza ubedljivo najvise to nema dalje

MARTINSE svaka cast slazem se da je A925 extra best bay za te pare ali sa druge strane nebipocenjivao SE P900 extra fon mora da priznam extra i cena ali plati pa se ..............

martins je napisao(la):
I obicno ljudi kad vide kolki je tel...

samo da znas da mi velicina telefona uopste nije vazna, pre toga sam imao (u stvari jos uvek imam) N3650, koja nije mnogo manja o A925.

pozz.

cao

A925 je do skoro bila 150 eur, tako da sacekaj jos malo sa kupovinom. Informisi se na mobilnisvet.com o ceni. Ja sam imao MPx i bio prezadovoljan, imao sam prilike da se malo igram sa A920, a925 je noviji, i A920 mi se extra svideo, kao PDA je. Dakle, moj savet: sacekaj da joj padne cena a hoce, jer bila je 150 eur do skoro than buy it.

Cena od 150e nanize nema gde da padne,jedino da krenu da ga dele na kiosku uz novine,a za tu lovu rula.
THEPACE"Ljudi morate da odlucite da li vam treba telefon, ili igracka za pokazivanje ( neupucenim) prijateljima. Ni jedan symbian, linux ili slican telefon ne moze da izdrzi vise od 2 dana ako ga intezivno koristite."
Imam A1000 i veruj mi intenzivno ga koristim-4 dana

cholak gde si uzeo a1000? kolko te je izasao i jel ima irda i gps posto variraju specifikacije o njemu?

Davidoff,pa ne potcenjujem ja p900 jer nijedan UIQ tel nije za potcenjivanje samo zasto bih se ustekao za 390e ako imam motorolu za 150-200e manje? tel sasvim lepo da ne kazem odlicno,extra sljaka samo eto kod nas je to tako pa kad nesto manje kosta,ostavlja utisak da ne valja.Obrati paznju kad je ovaj tel izasao i sta sve poseduje[za to vreme] a do pre 2 meseca je bio 400-500e tj tad verovatno je p900 bio najpovoljnija kupovina.Sto se mene licno tice ja bih ga ladno vratio na tih 400-500e jer ima ite kako opravdanje za to pored konkurencije

Poslednja izmena:
U pravu si MARTINS ali ljudi ima li neko informaciju gde da andjem A925 ceo grad sam obigrao nigde ga nema(nema trenutno treba da stigne).
Ima ga u Tehnomarketu (300e) pali brate.......

Ako neko zna gde ima (za normalnu cenu) neka javi

POZDRAV

evo ima kod mene u full-u sem BT slusalica-njih nisam ni dobio.Pisi na p.m. ako si interesent

Poslednja izmena:
martins je napisao(la):
cholak gde si uzeo a1000? kolko te je izasao i jel ima irda i gps posto variraju specifikacije o njemu?
Nema ic,ima gps.Cijena?Prava sitnica :D

Davidoff je napisao(la):
A da SPIKAC sto se tice p900 potpuno si u pravu kad kazes da vredi svakog centa ali malo je mnogo 400e bolje da kupim gsm+pda ako nista jeftinije je zar ne?

Da,da vidis o tome nisam razmisljao...Daj ako znas neki dobar preporuci...mogao bih to uzeti... :)

Jesam MARTINS pazario sam ali mpx200 sa full opremom za 120e

Nazad
Vrh Dno