Šta je novo?

MPx200 Hitnooooo!

Iwan

Slavan
Učlanjen(a)
09.07.2005
Poena
320
Treba da kupim MPx200 ali sa pretplaton na vodafone nl, pa me zanima, posto je verovatno kodiran na njihovoj mrezi,a ja koristim 062, da li je mogu nekako otkljucati, odnosno sta treba da radim???
Molim vas, hitno je! :wall: :wall:

trebalo bi da je rešivo bez problema, postoji par unlock programa na netu, kao i sajtovi gde za sića lovu ti iskalkulišu neki kod... eventualno ako vodafon nl ima neku novu foru - mada iskreno sumnjam...

u svakom slučaju, ako ga dobijaš za neke smešne pare, verujem da ćeš dobar posao da uradiš, ako je blizu cenama po gradu, ja se sa tim ne bih zezao, ovde ipak imaš garanciju.

Pa i ovde imam garanciju, ali naravno ako koristim vodafone, a dobijam ga za 90eura i od tih 90e 45eura je za kredit, sto znaci da telefon dobijam za 45 eura! ;)

Za te pare se isplati malo se iscimati samo tako.

Znaci da uzmem, pa ako je kojim slucajem kodiran na njihovu mrezu, vi da mi pomognete da ga dekodiram?!Vazi.............???????????

Pa svakako je kodiran ali kes je stvarno mizeran, vredelo bi probati verovatno ..

Evo uzeo sam, sada mi preporucite neki program koji bi mogao rsiti stvar!

Pa idi u servis daj 5e i zavrsi posao sto se cimas

nema potrebe da vičeš... ako ti u holandiji radi, šta kukaš?

Pa radice jos nedelju dana, a da li ce raditi kad se zaputim kuci???
Daj stvarno ako neko ima neki predlog.........

preporučujem ti da se raspitaš po stranim forumima... postoje neki unlock programi, potraži ih na p2p mrežama, pošto sumnjam da kruže netom legalnim putem, a ako nisi vičan tim stvarima, ovde lepo naleti u prvi servis da ti preflešuju aparat u wm2003 i uživaj. S obzirom na lakoću zamene kompletnog sistema, pretpostavljam da će se bez problema otključati - možda samo ubacivanjem novog sistema. Možeš već tu da probaš da ubaciš wm2003, preporučujem mpx-land verziju (na p2p mrežama fajl postoji kao mpx200_wm2003_original.rar ili tako nešto slično), pa vidi da je sam preflešuješ.

Ukoliko ne uspeš da nađeš kompletno upustvo za fleštovanje, detaljna rešenja imaš na www.mp200.org, www.mpx-land.com, www.winmobiles.ru forumima. U krajnjem slučaju će ti neko pomoći, ali smatram da ne bi bilo loše da se malo sam potrudiš pre nego što ti neko sažvaće i završi sav posao za telefon koji si praktično besplatno dobio. :) Draž MPx200 je da se malo pozabaviš sa njim, tako da neka ti ovo bude vežba da li si mu uopšte dorastao kao korisnik.

Svuda sam trazio, ali nigde nisam nasao za mpx!
Ne znam da li da flashujem na win2003, iako bi to resilo probleme, ali bi dobio nove*baterija), ili nije tako???

Sta mislite da li cu moci da koristim mobtelovu karticu ako flashnem 2003-ku, odnosno da li ce se otkljucati za ostale mreze, ne ovako da me vodafone zeza!
I da koliko to krace traje baterija??
@nidza Da li sa tom verzijom baterija koliko - toliko normalno traje>>??
I kako da backup-ujem prgrame sa 2002-ke?

I jos nesto sta mi sve treba osim fajla Motorola_MPx200_WM2003_Original ???????

ništa, samo taj fajl...

Baterija može da drži od 6 sati do preko 3 dana, zavisi šta radiš sa telefonom... :)

@Nidza Dobro, znaci ne treba mi motorola wizard ili tako nesto>!
Nego da li ce se otkljucati, odnosno sta ti smatras!

Vrh Dno