problem je sto nemam pojma ruskinidza je napisao(la):www.mpx-land.com na sopstvenu odgovornost. Zgodno je znanje ruskog, odličan forum imaju.
Bio sam na sajtu i uputili su me na ftp ali ne mogu da pristupim bez lozinke koju nisam dobio i ne moze cak ni anonimno iako ima opcija za to. Ako znas nacin napisi jedan mali post da se ne mucim vise.Pozdrav !!!!!!!!! :bottle:nidza je napisao(la):www.mpx-land.com na sopstvenu odgovornost. Zgodno je znanje ruskog, odličan forum imaju.
Pazi foru stranica je optimizovana za explorer i nece da je otvori firefox. Skinuo sam i radi. Hvala !!! :banana:nidza je napisao(la):hm, ja nisam imao problema... jes' da većina linkova nije radila, ali mislim da jesu oni pri kraju.
Odradio sam sve i radi mada tel nije moj pa ne mogu da vidim kakav je u praksi ja koristim p900 i mogu ti reci da mi je dosadio. Probao bih rado neki smartphone a mpx200 mi se ne svidja samo zbog preklopa i nema BT sto mi je veoma bitno. Nebi bilo lose kad bih nasao mpx300 jeste da je na preklop ali izgleda skroz cool.nidza je napisao(la):np. Nazdravlje ti bilo. Evo ja nikakvih problema nemam već mesec dana. Sa prvim flešom sam imao problema, nisam odradio hard reset, to je obavezan deo priče, ne zaboravi ga nikako nakon fleša.
Što se firefoxa tiče, skini obavezno 1.0.4, sa njim sam prestao da imam probleme sa pojedinim web stranicama. U principu prvi put sad mogu totalno da zaboravim na postojanje IE u računaru.
Spartan je napisao(la):Odradio sam sve i radi mada tel nije moj pa ne mogu da vidim kakav je u praksi ja koristim p900 i mogu ti reci da mi je dosadio. Probao bih rado neki smartphone a mpx200 mi se ne svidja samo zbog preklopa i nema BT sto mi je veoma bitno. Nebi bilo lose kad bih nasao mpx300 jeste da je na preklop ali izgleda skroz cool.![]()
Najdolje je da ides na e-mule a sto se linkova tice rade oni pri kraju samo ih otvaraj sa IE :banana:jordan je napisao(la):Da li mozes da postujes link sa koga si skinuo software, probao sam sve linkove sa www.mpx-land.com i ni jedan ne radi.
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari