Šta je novo?

Mpx200 - CRKO :)

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Nece vishe da su puni pa to ti je :)
Nije bash skroz riknuo valjda :) Nashao sam na netu u chemu je problem i sada samo neko treba to da mi uradi jer ja sa lemilicom i nisam bash drugar :)

http://www.mobilegadgetnews.com/index.php?showtopic=6080

Zna li neko gde mogu da odnesem fon da mi ovo nameste a da me ne oderu? Neki pouzdan servis ili tako neshto gde nece da me zavlache nego ce da nameste ovo i da naplate realno koliko god da je to moguce.

Kako ti je crk'o? Tj. na šta si ga kačio?

Video sam par MPx200 koji se sad mogu kupiti, nije isti punjač kao onaj što sam ja dobio, deluje dosta cheap. Nadam se da ljudima koji su ga kupili u poslednje vreme neće da pravi nikakve probleme.

Mora da imaš nekog servisera koji radi sa pipavim stvarima kako treba (servis mob, digitalnih aparata ili sličnih igračaka). Odnesi mu odštampano celo uputstvo ako se ti ne usuđuješ to da središ.

Ma 'opravio bih ja to odmah :) Veoma sam sklon takvim akcijama ali iskreno nemam adekvatan alat a i ne bih da zeznem fon jer ni ne znam da li vishe ima da se uzme a i da ima zashto bih bacao kesh. U svakom sluchaju mi treba neko ko ce ovo shto pre da mi sredi.

Pouzdan servis

Probaj da odes u Promobil u Takovskoj. Imaju potrebnu opremu a i znaju sta rade. Meni su 6600 digli iz mrtvih nakon sto sam i ja bio odustao.
Serviser se zove Pera. U svakom slucaju ja ih toplo preporucujem.

Pozdrav
[email protected]

Rastko, Pera bi trebalo da je dobar serviser, sada sam se setio da sam pravio drustvo drugaru kome je on popravio mob. Taman ga pitaj i za onaj T9 (T9SerbianLDB.dll) za Smartphone... ;)

Aj onda cu da odnesem fon na servis kod Pere :)
Recite mi samo da li znate br. telefona ili makar koji je deo Takovske?

Hvala!

ako ga prodajes javi se, ja bih pokusao da ga popravim i poklonio bih ga caletu.pozdrav

To je servis firme Promobil. Nisam siguran koji je tacno broj posto sam izgubio negde vizitku, ali poslacu ti njegov mobilni na PM.

Poz.

Hvala puno na informacijama. Javicu shta je i kako je proshlo.

Chovek je namestio telefon za sat-dva! Popravka je stvarno koshtala veoma malo i sada sve shljaka. Svaka preporuka stvarno. Iskreno, retkost da danas neko radi neshto kako treba. Ja sam prezadovoljan.

Slobodno izreklamirajte sve koji dobro rade svoj pos'o. Možda će još nekome biti od koristi, uz najlepše želje da im nikad neće zatrebati. ;)

a da li ti je rekao sta mu je bilo ???

Kao shto sam i pretpostavio i vec napisao. Imash link u prvom postu ;)

Pozdrav svima bio bih vam zahvalan ako meni pomognete oko mog problema u pitanju je QTEK 2020 kome je prilikom pada pukla folija za screen touch sto znaci da ekran radi samo ne i senzori za ST. E sad problem se javlja u tome sto ja poticem iz mrtvog Kragujevca gde ljudi koji se bave time nemaju blagu vezu oko mobilnih uredjaja... Kad im pokazem prvo sto mi kazu "uuuuu pa to ti je skupo zamena ekrana", a niti imaju da mi zamene a drugo uopste nije ekran nego folija TS... Negde sam dobio informaciju da Promobil iz BG imaju te folije a nikako nemogu da dodjem no njihovog tacnog telefona. E sad da li bi bio neko ljubazan da mi da njihov telefon ili da me uputi na neko drugo mesto gde bih mogao da nadjem resenje.
PS:Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno