RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Ekipa sa Mpx-Landa je napravila program koji donosi dosta izmena i poboljsanja za WM2003 za MPx200, kao sto su mp3 zvona, automatizovana izmena takta procesora u letu (kao kod laptopova, zbog baterije), gasenje plejera sa muzikom/videom u slucaju poziva, dodela posebnih zvoma pojedinom brojevima telefona, itd. Program se integrise u sistem, pa nije potrebno da se svaki put startuje. Postoje dve verzije, free i commercial. Evo linka: http://www.mpx-land.com/mpxse.htm
Elem, moj problem:
Opis programa u readme fajlovima i na sajtovima je iskljucivo na ruskom, pa nisam provalio kako bi program trebalo da radi. U arhivi su dva .exe fajla, ali ako pokrenem glavni (MPx(SE).exe), samo mi prikaze poruku "UnInstall v1.00", i to je to. Nema nikakve razlike u sistemu. Drugi .exe radi svoj posao, ali to je samo mogucnost postavljanja mp3 zvona i nista vise.
Program jeste nov, ali da li je neko mozda vec uspeo da ga natera da radi? Google ne pomaze, ni napolju izgleda jos nisu culi za njega.
Elem, moj problem:
Opis programa u readme fajlovima i na sajtovima je iskljucivo na ruskom, pa nisam provalio kako bi program trebalo da radi. U arhivi su dva .exe fajla, ali ako pokrenem glavni (MPx(SE).exe), samo mi prikaze poruku "UnInstall v1.00", i to je to. Nema nikakve razlike u sistemu. Drugi .exe radi svoj posao, ali to je samo mogucnost postavljanja mp3 zvona i nista vise.
Program jeste nov, ali da li je neko mozda vec uspeo da ga natera da radi? Google ne pomaze, ni napolju izgleda jos nisu culi za njega.
Poslednja izmena: