Šta je novo?

mpr3 player po ko zna koji put

kobajagi

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
301
Poz!!!!!!!!!!
Ista prica ,ista stvar opet :wall: .Sta da radim!?
Iscitah sve sto je bilo na forumu vezano za digitalne mp3 player-e,ali moram da pitam? :trust: Da li da kupujem neki iriver od 256Mb( koji? ) ili da jurim nesto jeftinije ali sa vise memorije
(na pimrer : Creative MuVo TX FM 512MB. ).
Bitno mi je da radi flash (player podrzumevam) ,sad line-in manje vise (bilo bi fino),diktafon,sluske i nisu toliko bitne samo da se po izlasku iz radnje ne raspadnu. Hvala

p.s. skupio 150 eur

Pa ne moze niko odluciti umesto tebe. Iriver je najkvalitetniji ali zato je i dosta skuplji. Za 150€ mozes da uzmes iriver sa 256mb ili bilo koju drugu marku sa bar 512 a ti presudi sta je tebi bitnije, memorija ili nesto drugo. Ja inace imam iriver sa 128mb i i tih 128mb mi je previse

hmm... sto znaci da ce 256 mb sasvim zadovoljavajuce
a sto se tice iriver-a kao flash-a,snimanja pesama ;sve radi super ?

Jedini je problem sto ne mozes da ga koristis kao usb disk kao neke druge mp3 playere

Ako nisi audofil :), kao vecina ljudi na forumu, uzmi MSI Megastick. Odlican, jeftin, radi kao USB disk (cak ni slusalice nisu problematicne kao sto se prica, recimo da ces na ulici sa max pojacanjem cuti skripu kocnica :) )
Diktafon radi solidno, display...Informisi se vec za razne varijante MSI-ja.
Poz!

Mladen je napisao(la):
Jedini je problem sto ne mozes da ga koristis kao usb disk kao neke druge mp3 playere
:trust: Kako to mislis ? Ne radi uopste kao usb, ili mu trebaju drajveri (da bi bio prepoznat), ili neki novi firmwear da bi proradio?

Postoji firmware uz pomoc kojeg radi kao najobicniji USB flash disk, ali mu sa fabrickim treba softver.

Poslednja izmena:
I treba kabal sto je veoma bitno. Nije bas zgodno da svuda nosis i kabal pored playera

Moje najtoplije preporuke za Creative, em vise memorije em opusteno radi kao stick za razliku od irivera

Ja kupio Creative sa 256MB pre par dana i prvi utisci su sjajni.
Sada cekam da stignu Altecove yo-yo bubice pa da ih uparim i uzivam.

E, imao sam ja u radnji neki Philips model. Kostao je oko 7700 din sa 256 MB, i ima jednu veeeeliku prednost. Naime, ovaj se preko USB puni, ima punjivu bateriju! E, sad ne znam koliko je dobar? Jel, zna neko nesto?

To sto ti navodis kao prednost vecina nas smatra manom :) Sta ces ako ti rikne baterija ili ne daj Boze treba da ides negde gde nema kompjutera itd...Daleko bolje resenje (po mom skromnom misljenju) je uzeti punjive baterije i puniti ih punjacem, tim pre sto vecina nas to ionako ima...

Pa dobro iRiver nije kao klasican usb (treba kablic,drajveri itd..) a ako bi ga koristio kao usb da li postoje neka ogranicenja prilikom prenosa fajlova ,kao na primer neke nece da cita, neke da prebacuje ili tako nesto slicno ?

(bila je prica ranije o tome ali nesto kratko pa ako moze ponovo )

kobajagi je napisao(la):
Pa dobro iRiver nije kao klasican usb (treba kablic,drajveri itd..) a ako bi ga koristio kao usb da li postoje neka ogranicenja prilikom prenosa fajlova ,kao na primer neke nece da cita, neke da prebacuje ili tako nesto slicno ?

(bila je prica ranije o tome ali nesto kratko pa ako moze ponovo )
Sa standardnim firmwareom ne mozes da prebacujes sa playera na komp audio fajlove, ali postoji i modifikovani firmware sa kojim moze

Preacher je napisao(la):
Ja kupio Creative sa 256MB pre par dana i prvi utisci su sjajni.
Sada cekam da stignu Altecove yo-yo bubice pa da ih uparim i uzivam.

Jel ti znas da postoji vise modela creative sa 256 MB memorije???

Malo preciznije, koji model si uzeo, kakve su sluske (verovatno sugave) i sto je najbitnije, koliko je glasan?

OptiPlex je napisao(la):
To sto ti navodis kao prednost vecina nas smatra manom :) Sta ces ako ti rikne baterija ili ne daj Boze treba da ides negde gde nema kompjutera itd...Daleko bolje resenje (po mom skromnom misljenju) je uzeti punjive baterije i puniti ih punjacem, tim pre sto vecina nas to ionako ima...

eeee al' nisam ja dobro objasnio "vecini"
;) on ima mogucnost da se puni na USB, a inace imas mesto za jednu malu bateriju :p . Pa sad kazi da nije ql :)

jel to onaj philips koji je Tom opisao na svom sajtu? Ako jeste, onda to nije dobra kupovina ;)

Kupljen je Creative MuVo TX FM 256MB, model o kome se kobajagi raspitivao (zato nisam izricito napisao model).
Sluske su toliko napljuvane na ovom forumu tako da mogu samo da kazem da ako sa njima zvuci krs (a ne zvuci), kakav je tek onda zvuk sa dobrim sluskama :) .
Koliko je glasan?
Pa dovoljno da ogluvis. :)

Cestitam na izboru ! :)
Sto se slusalica tice, moguce je da je Creative odskora posle verovatno visemilionskih zalbi poceo da isporucuje bolje slusalice uz svoje proizvode

Sa standardnim firmwareom ne mozes da prebacujes sa playera na komp audio fajlove, ali postoji i modifikovani firmware sa kojim moze

gde da nadjem taj modifikovani firmwear jer sam se ipak odlucio za iRiver

OptiPlex je napisao(la):
Cestitam na izboru ! :)
Sto se slusalica tice, moguce je da je Creative odskora posle verovatno visemilionskih zalbi poceo da isporucuje bolje slusalice uz svoje proizvode

Ili je covek gluv k'o top! :D

Shala-mala! :D :wave:

Delija je napisao(la):
Ili je covek gluv k'o top! :D

Shala-mala! :D :wave:

Bogami, nateraste me da se zmislim... :D
Kada stignu altekove sluske onda cu moci da uporedim i da dam konacni sud.
Tesko je proceniti nesto sto je subjektivno a da nemas nikakav reper.
U svakom slucaju muzika se cuje i to sasvim solidno (znaci cuju se neke usnimljene gitare, cistiji prateci vokali..., koje na altec atp3 sistemu+nVidia sound storm bas i nisam nesto cuo ;) ).
P.S. Ako imate predlog za neke dobre bubice kazite, bio bih vam zahvalan.

Imas celu temu na nekoliko strana o bubicama pa procitaj

OptiPlex je napisao(la):

Mana je samo ako hoces da koristis plejer 3 ili 4 godine, kad baterija pocne da traje sve krace i krace... A svaki plejer koji ima internu bateriju, koja se dopunjava preko USB-a, ima i dodatni punjac, prijatelju, koji se shteka u strujnu mrezu i koristi za dopunjavanje beterije u plejeru - cak i kada tamo nema kompjutera :wave:

Ma to kazes samo da bi prodao onaj tvoj MSI krsh :d :)

A koji je najbolji iRiver sa 128 mb(da li neko ima iskustva sa N10 serijom)? i u kojoj radnji u Bg su najjeftiniji? --->on PM

Poslednja izmena:
moze jedno pitanje da ne otvaram novi topic....

da li neko od vas ima iriver iFP 890 ili 790 ? interesuje me kako radi line-in.konkretno kako zvuci snimanje preko pomenutog i koliko se muzike moze snimiti, na primer na 256mb modelu ? (160kb 44khz)

pozdrav

Nazad
Vrh Dno