Šta je novo?

Mp4

Postoje li MP4 plejeri- originali i kako ih prepoznati :eyebrows:

Reci nam kako izgleda original MP4 player a mi ćemo ti reći kako da prepoznaš klon ;)

posle ovakve pomoci odustao sam od MP4 uredjaja, a i onako su jos uvek skupi

mozda i ne znam, ali bi mogao da mi objasnis ciko?

Clone Wars

Da ti cika da bonu ... E sad kad si objasnio fantasticni pojam mp4 filozofije , reci ti nama sta tebe muci ... Na koji ti mp4 player mislis i mi cemo se potruditi da ti objasnimo kako da prepoznas klona ;)

Prilozi

• original.bmp
    34.5 KB · Pregleda: 224
  • klon.bmp
    34.5 KB · Pregleda: 182
Poslednja izmena:
ahahahahhaahahahahhaahhahahahahahah :D deus.mikelle, taj nick nisam vidjao na btl cs 1.5

Koji je orginal mp3 player? :D

Bledcek, koliko para, toliko muzike. imash ih od 3000 i kusur (128/256mega, shta znam), pa na vishe...ali obavezno isprobaj primerak koji kupujesh, desi se da novi ne rade, ili da im je odziv ekrana bolesno losh...

Kada si mislio na klonove, verovatno si mislio na elektroniku/software koji svi prepakuju, samo menjaju masku i ime...Ako imash ok mob, koji ce ti djavo mp4...titlovi u divxu su jako sitni na tako malim ekranima :D

To je isto kao da si pitao, koji je original NForce cipset, trojka il cetvorka ? :D

Postoji samo razlika u kvalitetu, pa se tvoje pitanje preformulise u "koji mp4 player mi preporucujete da kupim, koji je best buy u odnosu kvaliteta i performansi".

Clone Wars II

To je isto kao da si pitao, koji je original NForce cipset, trojka il cetvorka ? :D

Pa nije bas, pitao je "Postoje li MP4 plejeri- klonovi i kako ih prepoznati" ... ja sam to doziveo kao da je neko ko je dosao iz proslosti i upravo dozivljava surovu stvarnost sveta koji se totalno promenio van njegovog poimanja ... ;)

Ja cu sada dati odgovor na pitanje " Postoje li MP4 plejeri- klonovi i kako ih prepoznati ? "
Postoje !

The Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything, is the Question to which the the Answer is 42 !

zahvaljujem se marku 84 na odgovoru i stavovoma. Ovlascujem ga, da me dalje zastupa u diskusiji i preuzme ovu temu,)
za mene je inace klon = kopija/falsifikat, pise iPOD a u stvari nije :)

Poslednja izmena:
igraonica deus, merkator na novom beogradu, svi koji igraju counter strike online odatle ispred svog nicka stavljaju prefiks "deus." ;)

zahvaljujem se marku 84 na odgovoru i stavovoma. Ovlascujem ga, da me dalje zastupa u diskusiji i preuzme ovu temu,)
za mene je inace klon = kopija/falsifikat, pise iPOD a u stvari nije :)

sve je to sjajno ali ti i dalje nisi rekao koji je to original mp4 plejer.
ili lakse: s cim ces da uporedjujes kopiju kad je vidis?

IDi u neku radnju gde prodaju Ipod-e i pogledaj kako izgleda video ipod, nano , shuffle i onda kada nabasas na neki gde pise ipod a vidis da to ne lici bas na to a i jeftiniji je 10X znaces da je klon ;) , znaci .. POSTOJE !

Samo budi oprezan da neprodjes kao Muja kada je procitao natpis na tarabi ;)

i opsti zakljucak na kraju je da je mp4 plejer ustvari ipod?

hvala svima na ucescu, kupio sam jedan ipod (mislim da je nano model) od 2Gb sa svim pratecim stvarcicama, za male pare, sto bi trebalo da znaci da je klon :)

MP4 ILI MPEG 4, Multimedijalni format za prikazivanje video fajlova.
Sto znaci, svi uredjaji koji mogu da puste MPEG4 su po logici stvari i MP4 uredjaji ili plejeri.

E sad, to sto se ti uredjaji i plejeri razlikuju u samom kvalitetu izrade i samoj reprodukciji tog formata to je druga stvar, to je kao kad bi rekao da vesh masina postoji samo jedna originalna i ona je BOSCH npr, ili ne znam Wheerpool, ili postoji samo jedan originalan hifi uredjaj i to je SONY, zvuci glupo zar ne.
IPOD jeste vrhunski uredjaj, po izradi, kvalitetu i svemu sto donosi, al jedan Iriver je takodje vrhunski brand mp3-mp4 playera i nikako se ne moze reci za istog da je klon IPOD-a.
Isto tako i creative i gomila drugih.

Mozda si ti neku vezu napravio sa cinjenicom da je MPEG4 nastao od Quicktime formata video fajlova koji je u vlasnistvu APPLE-a kao i IPOD.

Poz.

Nazad
Vrh Dno