Šta je novo?

mp3/wma player za auto

DDejanNS

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2005
Poena
304
Prilicno sam neupucen u tu problematiku a treba da kupim za auto pre svega kvalitetan uredjaj. Budzet mi je do 14000din.
Zagledao sam se u Alpine mp3/wma 4x45w model sa prorezom za disk, ne znam tacno oznaku koji se knap uklapa u cifru (u rodicu u NS jeftiniji par hiljada nego na spensu)
Mnogo mi je vaznija robusnost i kvalitet zvuka nego sirova snaga i da moze da se nabavi u NS.
Ako neko ima predloge...

Ne znam za seriju x800, al' kod starije serije 2700 nije MP3 plejer, vec obican CD plejer...

Pioneer DEH-2800

SPECS:

CD player with built-in MOSFET50 amplifier (22 watts RMS/50 peak x
4 channels)
detachable face with backlit blue and white LED display
plays CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including your MP3- and
WMA-loaded discs)
Easy EQ offers six preset tone curves
bass/mid/treble controls
two loudness settings
Digital SpeedRead2 for quick data transfer from your discs
Supertuner IIID
18 FM/6 AM presets
rear preamp outputs
clock
CD frequency response: 5-20,000 Hz
CD signal-to-noise ratio: 94 dB
FM sensitivity: 8 dBf

To bi valjda trebalo da su specifikacije.

Ne treba meni ništa preterano, samo nek' sviruće dok se ja vozim, da ne slušam "tak tak tak" iz kilometar sata, škripanje sedišta, i cičanje kočnica :). I opet ponavljam, NEĆU polovno :D

BTW, ako neko od vas ima nešto od ovoga na prodaju, slobodno ponudite. I adrese gde može da se uzme povoljno su takođe poželjne. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Pioneer DEH-2800

SPECS:

CD player with built-in MOSFET50 amplifier (22 watts RMS/50 peak x
4 channels)
detachable face with backlit blue and white LED display
plays CDs, CD-Rs, and CD-RWs (including your MP3- and
WMA-loaded discs)
Easy EQ offers six preset tone curves
bass/mid/treble controls
two loudness settings
Digital SpeedRead2 for quick data transfer from your discs
Supertuner IIID
18 FM/6 AM presets
rear preamp outputs
clock
CD frequency response: 5-20,000 Hz
CD signal-to-noise ratio: 94 dB
FM sensitivity: 8 dBf

To bi valjda trebalo da su specifikacije.

Znaci promenili su kod nove serije. Vidim da nema 3800-tke, pa je valjda u tome fora...

Ne znam samo zasto si se zalepio za to da neces polovno.

Moj 4700 je recimo jedva koriscen, tj. slusam ga 95% samo na putu od NSa do VSa i nazad, znaci 2 puta mesecno po 2 sata.
Ne kazem da ga ja prodajem, nego da ne vidim zasto si se toliko zajovio. :)

p.s. Recimo, meni hipoteticki moze da zatreba skretnica koju ima 4800, a nema 4700, pa moze da mi padne na pamet prodaja, sto znaci da za osetno manje pare mozes dobiti uredjaj kao nov. Pa sta mislis da su svi oni koji pazare na eBay-u blesavi? Vecina normalnih ljudi cuva svoje sprave...

Poslednja izmena od urednika:
Zato što jednostavno neću da razmišljam dal' je prošli vlasnik gurao sve i svašta u njega, dal' je "popravljan", po kojim je rupama vozio, dal' ga je nab'o nogom dok je nešto taslačio u kolima itd... Drugo je kad kupuješ nešto od drugara, pa znaš da je on to pazio kao oči u glavi ;)

'Ajd kad smo vec tu, za koliko se moze naci Pioneer DEH-5800MP?
U NS ga ima u Novelu po 215E, ali mi to nesto puno. Onaj Gile iz Zemuna ga ni nema :(
Mozda mu je to i realna cena, ko bi ga znao ...

Poslednja izmena:
@santa:

nemas na to, a i tesko ces im pokazati sta te muci jer neki diskovi nekada zaglave, a nekada ne, ali je iritirajuce svakako. Druga stvar je sto ces cekati na garanciju i biti bez uredjaja. Kazem vam lepo, bolje polovan 4700/4800 samo se uverite da je ispravan, to je ok sprava, izdrzljiva, ne kvari se to puno, ako se uopste i kvari (sve se kvari ali...)

@valek, odbi 15-tk evra i to mu je realna cena, ali ne znam da li ces ga naci negde jeftinije. Probaj na fandjo forumu.

Ja otišao danas i kupio ovo:

l_14400246.jpg

Važno je da sviruće ;)

Niko ne reče: ima li nešto što pristojno svira, a da ima USB port?
Vidim da postoji neki Xwawe, ali ni dizajn mi se ne sviđa, a nemam pojma ni kako zvuči...

Ako je nekom interesantno, nasao sam Pioneer DEH-5800MP novog (garancija, kutija...) za 180E sa ugradnjom. Info na PM.
Nasao sam i jednog mesec dana starog za 150E, ali cenim da ce on zasvirati kod mene :)

dehp5800mp_detailpage.jpg

Imam nove kenwoode 434y 4034 jako povoljno ispod 100e pa ako nekoga zanima neka baci pm

Da ne otvaram novu temu, trebao bi mi neki plejer za auto, najbitnije mi je da podrzava pustanje muzike sa USB flash-a i da ima dobru recepciju FM radija.. diskovi se ne bi cesto koristili tako da to nije toliko bitno, znaci nista skupo, nesto sto odradjuje posao..

Nazad
Vrh Dno