Šta je novo?

MP3 - virus

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
imam Transcend mp3 od 1GB , i bio mi je virus na njemu , obrisao sam virus , ali mi je ostao autorun.inf file, pokusao sam ga manuelno ali ga nevidi (i sa ukljucenom opcijom SHOW HIDDEN ) , kako da ga izbrisem ,

neznam smijem li format uraditi , posto znam par likova koji su sjebali mp3 player radeci format ?

hvala

imam Transcend mp3 od 1GB , i bio mi je virus na njemu , obrisao sam virus , ali mi je ostao autorun.inf file, pokusao sam ga manuelno ali ga nevidi (i sa ukljucenom opcijom SHOW HIDDEN ) , kako da ga izbrisem ,

neznam smijem li format uraditi , posto znam par likova koji su sjebali mp3 player radeci format ?

hvala

Neki antivirus, maybe?

Antivirus uglavnom ostavi autorun.inf fajl kad obriše sam virus. Uključi prikaz sistemskih fajlova u exploreru pa bi trebalo da ga vidiš.

i

Ne znam shta su ti likovi radili, ja sam do sada imao 4 razlichita mp3 plejera i svaki sam formatirao x puta. Nikada nikakvih problema nisam imao. Format sam uvek radio na FAT/FAT32. :smoke:
Konsultuj uputstvo ako ga posedujesh, ali do sada nisam video da pishe nishta tipa "Format can screw up your player" :d

Slobodno formatiraj i vozi!
Taj autorun služi da za default action (double click) postavi Auto umesto Open...auto pokreće virus recimo...

Neki virusi postave u registry-ju vrednost za prikaz hidden fajlova (recimo 1 za prikaz a 0 za sakrivanje) na 2. I onda uopšte ne možeš da uključiš prikaz hidden fajlova, ali Total Commander vidi sve :)

hvala

Uz Transcend dobijas software kada ti se nesto zezne... zove se Recovery Tool i nalazi se na disku koji dobijas sa playerom.
Znaci nema formatiranja kako ti to zelis vec iskljucivo software koji dobijes uz player. Lepo instaliras i stisnes dugme koje ti program izbaci i to je to. :smoke:

Naravno tako gubis sve sto se nalazi na disku tako da imaj to u vidu... prvo presnimi svoje podatke!

Nadam se da pomogoh... :)

Poslednja izmena:

hvala

Ja sam imao slican problem... Resio sam ga update-ovanim AVG antivirusom...
Skeniraj prvo ceo komp, a onda formatiraj slobodno plejer...
Meni se desavalo da formatiram plejer, ali cim ga ponovo prikljucim na komp, on automatski ponovo prebaci virus na plejer... Znaci prvo ocisti komp, a onda plejer...
Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno