Šta je novo?

Mp3 to Mp3pro

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Kojim programom direktno konvertovati stari Mp3 u novi Mp3 pro bez konverzije u Wav ?

Pa zasto bi to radio? Samo ces izgubiti u kvalitetu, ne mozes nista dobiti. Ako vec hoces da radis konverziju mislim da postoji Winamp plugin ca kodiranje pa mozda sa njim mozes direktno.
Pozdrav!!!

pa moze da dobije vishe prostora na hardu :)

Mozesh to da uradish sa Nerom - bilo koja 55xx verzija,sa registrovanim mp3pro dll-om naravno.

G!!! je napisao(la):
pa moze da dobije vishe prostora na hardu :)
E bas zbog toga, tj. zbog nekih recimo govora itd. A muzika pa zna se u kojem formatu ostaje :)
Nego imam Nero 5.5.6.4 koji je kao registrovan i moze da skida iz Wav u Mp3pro do 96 kbps, ali nevidim direktno mp3<>mp3pro. Mozda jedino ako si mislio da ucitam mp3 u editor pa da ga snimim u pro ?

Golden je napisao(la):
E bas zbog toga, tj. zbog nekih recimo govora itd. A muzika pa zna se u kojem formatu ostaje :)
Nego imam Nero 5.5.6.4 koji je kao registrovan i moze da skida iz Wav u Mp3pro do 96 kbps, ali nevidim direktno mp3<>mp3pro. Mozda jedino ako si mislio da ucitam mp3 u editor pa da ga snimim u pro ?
Bash to - odesh na extras/fajl encoding, uchitash zheljene mp3 fajlove, izaberesh za kodovanja mp3pro i kliknesh na GO.

Golden je napisao(la):
Kojim programom direktno konvertovati stari Mp3 u novi Mp3 pro bez konverzije u Wav ?

Dobijas jaako malo prelaskom na Mp3pro. Dakle ne vredi muciti se.

Da, kada se registruje onda radi i vise od 28 puta :)
Izgleda da sam zurio kada sam gledao opcije pa nisam video da moze da ucita celi listu MP3-ova.
To je ono sto mi je trebalo. A vidim da moze i do 96 !

Music Mach

Nadji negde Music Mach Juke Box
Mislim da je izasla verzija 8.?????
Vrlo je prost i efikasan

U je, ja tek sad vidim ovo... Pa cestitam popac mislim da si postao apsolutni rekorder... :beat:

Mozda je pitanje glupo ali koja je razlika izmedju mp3 i mp3Pro.

Poz.

Golden je napisao(la):

instaliraj - ako nemas Cool edit pro 2.0 uvuci fajl koji hoces da konvertujes , daj mu save as - otvori ispod vrstu fajla u koji hoces da ga prebacis /mp3pro/ i zavrsena prica
cheers cheers cheers

CIta li neko ovde malo datume kreiranja tema :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
CIta li neko ovde malo datume kreiranja tema :)
Naravmo da sam video da je covek nasao resenje , nego sam samo napisao da postoji jos solucija kako resiti problem . predpostavljam da nisam napravio gresku , ako jesam - Izvinte me.. :oops: :oops: :oops:

Nazad
Vrh Dno