Šta je novo?

MP3 problem !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Anakin

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
604
Da li se nekom desilo da mu mp3 svira sporije nego sto treba?
E pa meni se upravo desava....
Kako da resim ovaj problem ?

Da li ti se to deshava iz svih MP3 plejera?

Neki imaju podeshavanje brzine svirke, proveri da to nisi ukljuchio.

Meni je pustao i brze i sporije [kao kad kasete zamota]..ali to je zato sto je bio 56kbs. pogledaj koliko ti pokazuje player.Ako pokazuje nesto ispod 128,prebaci u 128 i bice ok. (128 minimum)

(za Winamp)
1)moze da dodje ako je u Preferences => Options stavljen prioritet na High ili nedaj Boze realtime. Isto tako ako je na Idle.
Najbolje je da je na normal.

2)Moze da se javi ovaj problem i ako se koriste neki spec. efekti kod 3d audio zvuka (SB Live) odnosno envoirmenti koji modifikuju originalni zvuk. (drugged npr.)
3) ukoliko je neka bash stara kartica pa Win nema odgovrajuci driver...
4) HW problem - nesto do samog sound blaster-a

Pozdrav
😉

Za WinAmp:
- sve pesme su 128kbs
- Process priority class je uvek na Normal (hvala za savet)

Za karticu:
- U pitanju je ALS4000 (Avance Logic) i vecina ljudi oko mene ima tu karticu, niko nije imao problema do sada.

Zaboravio sam da kazem, normalno je sve radilo, odjednom se to desilo.

Ponovo cu da instaliram Windows,videcu da li je do njega, pa cu postovati rezultat.

Hvala svima za pomoc, a posebni pozdravi za Matrixa !!!

Anakin je napisao(la):
Zaboravio sam da kazem, normalno je sve radilo, odjednom se to desilo.

Ponovo cu da instaliram Windows,videcu da li je do njega, pa cu postovati rezultat.

Moze da bude do OS-a, ali ipak meni to mirise na HW problem. Probaj sa instalaciom drugog OS-a (na drugu particiju) pa vidi ako tamo radi onda je do starog OS-a.
Probaj i neki drugi MP3 player, a vidi u Preferences=>Output da nije instaliran neki dodatni plug in koji modifikuje zvuk (kao sto sam rekao, SB live i opcija Drugged i sl.)
Postoji jos jedno resenje, izvadi svoj HDD, uzmi neciji, digni sistem i vidi jel radi zvuk. 🙂
Originally posted by Anakin

Hvala svima za pomoc, a posebni pozdravi za Matrixa !!!

Thanx! You're welcome!
:wave;

Nazad
Vrh Dno