Šta je novo?

mp3 problem

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Desilo mi se 2x u zadnjih par dana,skinem neku pesmu sa neta i bacim je na Winamp da cujem kad ono...nece! Upise da traje 0:00 kao da pesma ima par kb a ne 12MB! [izpade da sam dzabe skidao].Probao sam i u drugim muz. formtima [i .zip i .rar iz ocaja] i nece.
A drugi problem je bio u zipu,odzipujem i on ispise Disk Write Error! Odzipuje je [opet] nekih 12tak MB i pustim pesmu i isti problem nece da pusti.
U cemu je fora!?

Mene interesuje zasto bi neko pakovao u zip mp3?

To je i mene uvek interesovalo.
Ali je tako,i pazi trip kad jos stavi unzip pass...Cemu sve to!?

a odakle si je skinuo? daj link....

pa zipuju raruju, sta sve ne rade da bi teze bilo da se otkrije sadrzaj fajla od strane hosta - posto je uglavnom zabranjeno hostovati mp3 fajlove...

Nije bitan link.Nisam nasao na AGu [verovali ili ne] pesmu nego na emp3finder-u,a da ne spominjem da se xxx puta dogodilo da skinem pesmu sa jednim nazivom,a kad slusam provalim da nema veze sa pesmom koju sam hteo da skinem!
Znam ja da je zabranjen upload mp3-a,ali neka bar kad uploaduju kao zip daju tacan pass ili tacnu pesmu,ovako pocinjem da gubim volju za skidanjem pesamam sa neta.

winmx je zakon
ako ne mozes nesto da nadjes sa njim audiogalaxy
i to je resenje za mp3
i veoma retke stvari se nalaze

Nisam dobio odgovor,ali nema veze.
Jos nesto.Imam nekoliko pesama sa kojima imam [opet] problema,a ne znam u cemu je fora.Uradjene su u 192kbit/s a glas ide visestruko ubrzano nego obicno,kako to da vratim u normalu?!

Ne razumem, jel ocekujes od nas da provalimo tu sifru?;)

Amon_Ra je napisao(la):
Ne razumem, jel ocekujes od nas da provalimo tu sifru?;)

pa izgleda da da.. lepo sam ga pitao za link - rekoh mozda je nesto propustio a on nista "nije bitan link...".... nisam mu ja zorka da pogadjam koji je pas za zip :) uostalom zna se gde je zorka zavrsila!!! :)

Da stavljaju i na pdf fajlove pass, stite se ljudi ali zato postoji "Advanced PDF Password Recovery" a i za skidanje sifri sa zip-ova, samo ne mogu da se setim kako se zove taj program.

Niste me razumeli ljudi..
NE trazim od Vas pass,daleko od toga,nego samo pitam zasto nece da pusti pesmu a pise da ima 12MB!?
Sta je sa ovim drugim sto sam pitao...zna li neko>?

Ajde nadite mi, ako neko moze ili ima taj programcic za skidanje pass-a sa zip-a. Vec mesecima imam jedan pozamashan zip (shifrovan) a nemam pass. Ne secam se vishe ni shta ima u njemu, a bash me zanima :(

Probaj tu stvar da otvoris u Sound Forgu, pa je posle ponovo sacuvaj i pusti iz Winamp- a........

Da li si pogledao fajl u nekom hex vieweru. Mozes direktno iz Win Commandera iz njegovog Lister-a da vidis pocetak fajla. Po prvih nekoliko karaktera ces nadam se videti koje je vrste fajl. Ako su prva dva slova PK preimenuj ga u Zip i otpakuj. Meni se desavalo da je mp3 2 ili vise puta pakovan zipom pa mu je promenjena extenzija u mp3.

Nazad
Vrh Dno