Šta je novo?

mp3 plejer...

• Začetnik teme Začetnik teme Dimke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dimke

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2002
Poena
649
ok ispao sam iz fazona sta valja a sta ne... ipod je dobar ali imao sam ga i nervira me njegova baterija... ne bi nista sa punijivom baterijom jel to meni ne radi 🙂 e sad vidim irivera t10 vise nema a on mi je onako bio bas bas... neki predlog za samo mp3 plejer koji radi na AAA bateriju mi treba vidim ima ovaj trekstor i beat xtension i deluje mi ok al me zanima kakav je zvuk u stvari koliko je glasan... cena mu je ok i ono deluje solidno... ajmo predlozi da cujem znaci ne zanima me mp4 i ne znam gledanje slika itd... samo mp3 plejer...

De si skolski...E ovako Creative Muvo V200 256mb ja imam naravno sa KOSS sluskama...Platio sam ga 25e polovnog starog preko 2 godine i veruj mi da ga ne bi prodao sada pa ni da mi daju shuffle u zamenu...
Koristi jednu AAA bateriju....traje mi oko 15 sati(1100mah CFL) zvuk je za desetku....Imao sam Ipod 5.5 i veruj mi razlike su minorne...ok bolji je ipod ali ne toliko mozda jedno 10%(cuo se malo krsitalniji zvuk ali ne i jaci...Creative mu ga daje po basu samo tako)
Znaci vidi imash nove modele Creative Nano Zen ili tako vec nesto trebalo bi da valjaju ipak su noviji od ovog mog...U svakom slucaju mozes poslusati moj pa ako odgovora eto ti resenja...
Meni je dovoljno 256mb ali ne verujem da je tako svakom....

Imao sam Muvo i nisam bas bio prezadovoljan glasnocom na njemu... ne znam nije mi nesto cela ta Creative serija bas nesto... al hvala na predlogu kolega 😀

ma rokni ti jedan Canyon, onaj sportski, 2 GB oko 50 e. Ja imam verziju sa 256 MB, i izuva u kombinaciji sa Sony sluskama. Nema sanse da ga pojacas vise od 75 %. Izuva koliko je glasan. I zvuk mu je skroz ok, bass i visoki. A otporan je do jaja, posto je gumiran nema da nema. Vidi za detalje na ITsvet. Moja preporuka u svakom slucaju

Poslednja izmena:
hvala razmislicu i o njemu evo malo sam kopao i onako deluje mi solidno transcend t sonic 520 i ispunjava sve zahteve jedino ne znam kakav mu je zvuk... pa ako neko poseduje slican neka napise svoje utiske...

uzeo transcend t sonic 520 ne izgleda nesto i nije bas neki meni i to al zato svira ko lud sa sennheiser mx550 a to sam i trazio... hvala svima

Nazad
Vrh Dno