Šta je novo?

MP3 plejer zeza...

mp

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
304
Ima li neko ideju kojim mukama da mučim drugarov MP3 plejer (mp-man MP-FUB35) kako bi isti pristao na saradnju (mislim plejer ne drugar ;) ?
Elem, on naizgled radi (radio radi normalno), ali prijavljuje da nema fajlova iako ima. Komp ga vidi i mogu da skinem sa njega pesme a drugar kaže da može i da doda nove pesme normalno. Ipak, na mom kompu ne mogu da iskopiram na njega...
Pokušavao sam sa formatiranjem (na 2 različita kompa) i progres bar lepo napreduje ali na kraju ipak prijavi da nije uspešno. Posle vidim da čak ni sadržaj nije obrisao. Skidao sam neko programče sa sajta proizvođača ali ono prijavljuje da ne vidi odgovarajući plejer...
Ima li još nešto što bih mogao da probam?

Skidao sam neko programče sa sajta proizvođača ali ono prijavljuje da ne vidi odgovarajući plejer...

jes' skidao onaj firmware? ili? koje programche? pretpostavljam sa MPman sajta?
to ce ti trebati ako zariba taj mp3 player, pa ne bude radio ni na jednom kompu.
dotle probaj na tvom kompu , u biosu da iskljuchish USB2.0 (ostace 1.1) to reshava neke probleme sa kompatibilnoscu sa nekim uredjajima. il probaj drugi kabl (ako ide na kabl :D )

Poslednja izmena:
U uputstvu za moj transcend mp3 plejer stoji da nikako ne sme da se radi formatiranje bez programa koji ide uz plejer a koji je iskljucivo za to namenjen!
Nikako win format!!!
Meni se desilo isto kao i gore opisano... prog nije prepoznavao plejer i komp bi mi samim pokusajem da pristupim drajvu zaglavljivao!!!

Zamenili su mi za novi plajer uvazivsi mi garanciju!!!

Ja sam sumnjao da je do toga doslo zato sto sam reimenovao fajlove na plejeru sa commanderom (multi rename tool)... ili zato sto sam vise fajlova snimao istovremeno... to su po meni bili simptomi ali nije potvrdjeno!

Poslednja izmena:
u biosu da iskljuchish USB2.0 (ostace 1.1) to reshava neke probleme sa kompatibilnoscu sa nekim uredjajima.

Ja kada sam pokusavao da prikacim mp3 plejer preko usb2.0/pci adapter-a u system tray-u mi se pojavljivalo da imam prikacen uredjaj ali ga nije bilo u spisku drajvova.
Kada sam ga vratio na usb 1.1 ulaz na ploci radio je normalno.

btw: ja sam morao da uradim bas win formata da bi u opste proradio.

Da, program za menjanje firmware-a... ali kaze da "No device detected"
Stavio sam USB na 1.1 i opet sve isto: Win ga vidi, moze da cita s njega ali ne i da upisuje, format isto ne uspeva, or'ginal programi ga ne vide...

>>U uputstvu za moj transcend mp3 plejer stoji da nikako ne sme da se radi formatiranje
>> bez programa koji ide uz plejer a koji je iskljucivo za to namenjen!

U uputstvu za moj Creative je samo stajalo da treba FAT16 i kako se to radi iz Wina-a. Zato sam i skinuo uputstvo za ovaj mp-man ali nigde nema nista o formatiranju.. cak ni koji je fajl sistem... Pa rekoh onda valjda ne moz da skodi da probam...

Poslednja izmena:
Vrh Dno