Šta je novo?

MP3 player

psaras

- Ribolovac -
Učlanjen(a)
04.04.2005
Poena
875
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi neki mp3 plejer dok vozim bicikl, dakle nikako sa ekranom i sto manjih dimenzija. Neki osrednji kvalitet se podrazumeva, ne navodim cenu jer ni ne znam koliko bih dao para, pojma nemam koliko kosta tako nesto a da valja. Pozeljno je da ima sd slot ali ne i neophodno. Hvala. :wave:

ja koristim sandisk sansa clip (2gb,fm), i senn c300 slusalicama. odlican kvalitet i veoma pristupacna cena... preporuka. :wave:

Predlažem ti Sony NW-E 505, ja sam ga uzeo baš za sport, alu kućište, odličan zvuk, radio, baterija traje ~45h slušanja, i 1gb.
Cenu ne znam, ja sam ga uzeo ima godinu i po za ~100e.

a ipod shuffle? ja razmisljam njega da pazarim, imam neki mp4 plejer al dzaba mi to kad idem na trcanje. spadnu mi gace od njega :D a malecki shuffle samo zakacim bilo gde, ima onu malu stipaljku.

Razmatram i dalje, skupo mi je 100e za mp3 koji povremeno koristim, hvala na predlozima.

ja koristim sandisk sansa clip (2gb,fm), i senn c300 slusalicama. odlican kvalitet i veoma pristupacna cena... preporuka. :wave:

Jos jedan glas za ovu kombinaciju:,,: zvuk je odlican, zakacis ga za sorc, majicu - za bajs je dusu dao, i neke obicne otvorene bubice heiserke (ja imam mx360) - na ekvilajzeru podesis odlican ton i to je to za nekih 60 eur :banana:

Vrh Dno