Šta je novo?

Mp3 player ...

ja bih dao i 180e za njega... (polovan jel tako?), samo da imam trenutno pare za to! :(

Pa ima bolji zvuk od bilo kog i-rivere ili rio resenja , bas naletih na neki test na netu a imao sam prilike da cujem sve mp3 playere koji se prodaju na nasem trzistu. Mislim recimo diva ili taj i-river jednostavno lose zvuce u donjim frekvencijama , nekako ko igracka - plasticno . Naravno to moze da se provali tek kad uporedis sa nekom ozbiljnijom spravom ili sa ovim cudom . Ima diktafon koji vata fenomenalno , cini mi se da ima cetiri mikrofona !? Bas ono pro . Ima kameru , bios i codece nove za njega skidas sa neta - softver . Strava organizovane menije , fodere itd ... Baterija mu radi 20 sati , ima plavo pozadinsko svetlo ,prosiruje se sa flash karticama . Inace proizvodjac je japanski i player ima cak neke fan klubove po netu , ono bas je popularan , cudo nije kod nas zastupljen - verovatno nemamo neki dil sa japanom . Pa ja sam mislio da ne idem ispod d 180 e a ? Pa ono smece i river kosta je*benih 17.000 dinara - ej ...

Malo se raspitah okolo:

jeste prosirenje na flash kartice, ali na nesrecne SmartMedia :(
Mikrofon je samo jedan, ali se nalazi u jednom od onih srafova kojih na prednjpj masci ima 4 komada ili gresim?

Jel ovaj tvoj model sa 128MB?

Ja sam zaintereseovan za kupovinu, ali me prvenstveno interesuje recording opcija. Da li si je koristio i koliko je funkcionalna?

Najbolje me kontaktiraj na [email protected] pa da se cujemo telefonom ili ostavi ovde neki mob, pa da te cimnem.

Nazad
Vrh Dno