Šta je novo?

Mp3 player

• Začetnik teme Začetnik teme erb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

erb

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2006
Poena
620
Treba mi MP3 player od 256mb pogodan za koriscenje dok trcim (da se ne raspadne dok mi lupa o celicne grudi :d ...).Takodje koje bubice su zgodne---a da ne ispadaju iz usiju i treb li ih dodatno kupiti. Koliko sve kosta?? i gde pazariti u BGD-u
Neke dodatne funkcije kao FM... nisu mi potrebne. Pozeljno bi bilo da nije nesto extra skupo.

Gledao sam po forumu vec,i zbunio se jer svi preporucuju razlicito.Rekao sam za sta mi treba pa ce ovo malo valjda da suzi izbor.

Па ја мислим да би те takeMS MEM-P3-Easy најјефтиније изашао јер кошта око 15-16 E+SD картица од 1GB за око 10Е, што даје 25Е у збиру 🙂 Значи имао би mp3 са 1Gb и уз њега иду слушалице које се носе око врата, а за које сам чуо да нису лошег квалитета. Ја мислим да ти је ово најисплативије решење.

http://www.takems.com/products.php?categ=mp3&prod=MEM-P3-Easy

Creative Zen Nano sam video kod nas u NS za 2800din na snizenju....naravno od 256mb...tako da razmisli i o tome...garant je u BG jeftiniji...a definitivno ima bolji zvuk od takems i tako tih plejera...BTW bubice koje ja koristim za trcanje su KOSS THE PLUG ekstra zvuk,nabijesh ih ko tampon i one ne ispadaju iz usiju...nisu mnogo skupe oko 2000din tako da to ti je to

@jonesba

A kakve su bile bubice sto si dobio uz creative???

Према мом искуству ни уз један player нећеш добити неке екстра слушалице и ако имаш мало префињенији слух онда ћеш обавезно морати да их докупиш. А што се тиче звука на TAkeMS, ја има CineWalker и звук је одличан, а што се тиче овог TakeMS easy о њему само знам према коментарима корисника на неким другим сајтовима и они кажу да плејер уопште није лош.

Ево ти спецификације за Zen Nano http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12720 који уопште не изгледа лоше и можда би њему и требао дати предност поготово јер му батерије траје читавих 18 сати, али колико видим његова цијена је око 65 Е што је далеко више од 25Е за TakeMS.

Што би се рекло колико пара толико музике. 😀 Колико пара хоћеш да издвојиш?

Ја бих прије размислио о неком MP4 playeru.

Video sam Zen Nano 256mb oko 2800+ kosta na nekom snizenju samo nemogu da nadjem gde sam tacno video.Iskopacu negde vec taj cenovnik. Ova cena zvuci mi vise nego prihvatljivo.
Mislio sam najvise oko 3000-3500din da izdvojim. Ne racunajuci sluske naravno. Jos se preracunavam...

Ne znam da li ti ovo odgovara po kvalitetu, ali "Canyon mp3 USB 256 5NDD" kosta 700din u Tehnomaniji...

http://www.tehnomanija.internetprodavnice.com/index.php?mod=catalog&op=product&product_id=6318

Nema display, nema radio, ima 256Mb, koristi 1 AAA bateriju.. a o kvalitetu ne znam nista 🙂
U svakom slucaju, jako jeftino 🙂

Da brate ovo ti je najjaca stvar za trening ! Stvarno se opustis i peglas bas te briga da li ce nesto da mu se desi , ma vrh !

@darkos

Uopste nije losa ideja. Sigurno mi ga nece biti zao.

Samo kad bi znao malo detaljnije oko kvaliteta zvuka....da li je iole prihvatljiv

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja sam ovo probao i bio toliko odusevljen da sam odmah pazario Sony NW-E507

Ovo je tebi mozda prejako (ima FM i 1Gb) ali postoje i modeli sa 512Mb bez radija (NW-E405)

Ja sam moj platio oko 100e, ali bolji zvuk i bateriju koja traje 50 sati slusanja neces sigurno nigde naci.

Plus sto je jako izdrzljiv i mali (aluminijumsko kuciste i dobar ekran).

Nazad
Vrh Dno