Šta je novo?

Mp3 player za sportiste

cvijovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
Video sam da neki tip dzogira i oko bicepsa mu stoji neka traka i na nju zakacen valjda mp3 i iz toga idu sluske.

jel ima nesto slicno da se kupi, ili je sam budzio sa cicak trakom.

P.S. ako neko ima onaj canyon narandzasti Se, kako je zadovoljan.

Poslednja izmena:
cvijovic je napisao(la):
...jel ima nesto slicno da se kupi, ili je sam budzio sa cicak trakom...

Dobija se uz iRivere arm strap. Ali je, po meni, to strašno nepraktičan način nošenja playera.

cvijovic je napisao(la):
jel ima nesto slicno da se kupi, ili je sam budzio sa cicak trakom.
Čičak traka se dobija uz Creative MuVo (bilo koji model). A ako ti treba baš za džoging, imaš i novi model C100 Sport, koji ima i štopericu i veliki displej, a može se i proširiti SD/MMC karticom.

vectorman je napisao(la):
Čičak traka se dobija uz Creative MuVo (bilo koji model)...
Ispravka: ne dobija se uz svaki MuVo model (npr. V200). Pouzdano znam da se daje uz TX i C100 (koji je i namenjen sportistima). Uz TX dobijas traku za zglob ruke, za C100 ne znam koja je.

Video sam na sjatu bhphotovideo.com ( pod portable entertainment), bas to sto ti trazis ,Firma je Rio ,a nazive modela sam zaboravio, mislim da su gumirani i vezu se na ruku bas(npr. Rio Cali,...), imaju od 128 MB pa navise i imaju SD/MMC slot.

Mom prijatelju je iz Amerike poslao neki rodjak ovaj model od128MB..Jedino su sluske malo losije pa bi one trebalo da se zamene..a ovako je player bas ok..posebno mi svidja zato sto je oblozen gumom i tesko moze da se polomi...

Uz skoro svaki noviji model nekog markiranog MP3 playera dobices i trakicu...to je kao neki novi trend...a sad koliko je prakticna za nosenje...meni se iskreno to nikako ne svidja, ni prakticno ni estetski...Cini mi se da sam cak video neke modele u Tehnomarketu.
Druga stvar: ti playeri relativno malog kapaciteta prilicno kostaju tipa 50ak eura za 128/256 mb. Da li bas toliko dzogiras da ti treba MP3 za dzogiranje. Bolje se ispruzi jos stotinak eura preko i kupi neki player sa mini hard diskom tipa 4 GB. Nije za dzogiranje, ali ako se bavis necim sto je iole vezano sa racunarom...sluzice ti...a mozes i da slusas mjuzu. 😉

Imao sam ja ranije Nike-Philips mp3 player bas namenjen za to sto ti treba

Ako si bas sportski nastrojen, imas Canyo (fuj) Sport Edition MP3 plejer.Siromasan je funkcijama, ali mozes iz "zezanja" njega da uzmes.

Nazad
Vrh Dno