ZapisS je napisao(la):Tačno, nisam naveo razlog zašto baš takav plejer. Razlog je da bih skratio priču.
Kupio sam auto, Alfa romeo sa novim tipom aluminijumske konzole u koju je idealno
uklopljen radio. Auto je vozio nekakav matorac kome je odgovarao kasetofon a ne
CD plejer. Sve je tako očuvano kao da je sada iz fabrike izašlo. Ne bih da narušavam
postojeće stanje ugradnjom nekog drugog tjunera sa MP3 plejerom i zbog estetike, a
saund je zadovoljavajući. Uostalom, šta da radim sa ovim kada ga skinem? Smatrao sam da je takav plejer najpraktičnije rešenje, posebno što je moja informacija da košta
oko 40 do 50€. Što se tiče šeme plejer + adapter, mislim da bi mi opterećivalo prostor:
kablić koji visi iz kasetofona i proteže se do plejera koji stoje ne zna ni ja gde- na sedištu, u krilima ili na posebno ugrađenom držaču... Zato sam smatrao da je takav plejer najbezbolnije rešenje u svakom smislu - estetsko i materijalnom pre svega.
Ovo tvoje saznanje da takav plejer košta 170 dilara malo menja ugao posmatranja.
Molim te, pošalji mi adresu na kojoj si to našao. I pre svega kako se, uopšte zovu
ti plejeri tj. pod koji imenom ili oznakom da ih tražim. Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari