Šta je novo?

Periferni uređaji MP3 Player u 2024

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Treaba mi neki MP3 player za trening i šetnju, ne želim da nosim telefon. Da nije puno velik, da ima BT i poželjno da može flac i da ne pušta samo shuffle nego da može i playliste. Touch screen i tako to nije bitno. Idealan bi bio fiio M5 al nema na KP

Imas Sony A15/A17/A25/A27 modele. Imaju neverovatno dugu bateriju(oko 30 casova iz mog iskustva), BT i flac se podrazumeva, nisu touchscreen i imaju podrsku za memorijske kartice.
A25 i A27 cak imaju i podrsku za neki noise cancelling, ali me to ne zanima i nisam nikad isprobavao.

Ako su ti previse glomazni, pogledaj neki proizvod iz Sansa Clip porodice, oni takodje imaju podrsku za sve to, ali su daleko manji uredjaji sa daleko manjim ekranima, ali i manjim battery life-om(mada je to opet ~6-10 sati u zavisnosti od stanja i starosti modela/baterije). Takodje, imaju "clip" mehanizam koji im omogucava da se zakace za majicu i kao takvi su odlicni uredjaji za trening.

Kao treca varijanta uvek moze da se uzme neki polovni iPod Nano ~4-5G(ili noviji). Mislim da je prva generacija koja ima Bluetooth bila 7G, ali mogu se nabaviti bluetooth adapteri za ove starije. Imaju OK battery life, super user interfejs, ali im je najveca mana to sto nemaju podrsku za memorijske kartice.

Poslednja izmena:
Sony nema da se uzme nigdje.
Sansa se može naći ali samo bez BT i sa 4GB, bez mogućnosti SD.
Uređaji koji su stariji od godinu-dvije me ne interesuju. Imao sam Ipod touch i bio je super. Ali mu je baterija oslabila, zamijenio je nekom kineskom. i ona se ubrzo nadula i ćao.
Poželjno bi bilo da može i memorijska da se stavi.
Ima li neko iskustva sa nečim sa Aliexpressa?

Sony nema da se uzme nigdje.
Sansa se može naći ali samo bez BT i sa 4GB, bez mogućnosti SD.
Uređaji koji su stariji od godinu-dvije me ne interesuju. Imao sam Ipod touch i bio je super. Ali mu je baterija oslabila, zamijenio je nekom kineskom. i ona se ubrzo nadula i ćao.
Poželjno bi bilo da može i memorijska da se stavi.
Ima li neko iskustva sa nečim sa Aliexpressa?
Što ne poručiš FiiO sa AliExpress?

Da ne otvaram novu temu ,treba mi sto laksi i jednostavniji mp3.Vozim vikendom bajs po 150,200km,pa naleteh na ovaj sony,iako ima samo 4gb meni odgovara SONY NWZB183B.CEV 183B,jeste mator ali mogu novog da ga nadjem ,hvala

Prilozi

• преузимање.jpeg
    преузимање.jpeg
    3.6 KB · Pregleda: 17
Vrh Dno