Šta je novo?

Mp3 Player sa NEintegrisanom baterijom

• Začetnik teme Začetnik teme zeko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zeko

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
660
Dakle da li postoji, tj. da li ima u prodaji mp3 playera sa neintegrisanom baterijom - dakle da radi na baterije kao od npr. daljinca za tv(aa/aaa), a ne kao vecina da ima svoju bateriju koja se puni preko usb/punjaca? ZNACI DA LI POSTOJE, KOJI SU MODELI U PITANJU I GDE IMAJU DA SE KUPE?

Hvala na odgovoru! Nisam nasao taj model, ali sam nasao neki nemacki "intenso" 4gb za 2500din i 1god garancije. Poz

a shta ce ti, izvini ?

svi ti plejeri kod nas mogu u najboljem sluchaju da rade na NiMh baterijama, koje su loshije od litijum jonskih. (valjda ce neki ***** da se seti i da krene sa uvozom duracell i slichnih AAA litijum baterija)

a svaki noviji plejer u sebi ima litijum jon, ili litijum polimer, koji em duze traje po punjenju, em ce da izdrzi vishe zbog kompaktnosti nego shto ce taj sa neintegrisanim baterijama, u pogledu zivotnog veka.

I ja dajem glas za taj Trekplay. Stavim tu jednu AAA bateriju i zaboravim kad sam je stavio (umereno slušanje). A i jeftin je i praktičan i ima solidan zvuk.

a shta ce ti, izvini ?

svi ti plejeri kod nas mogu u najboljem sluchaju da rade na NiMh baterijama, koje su loshije od litijum jonskih. (valjda ce neki ***** da se seti i da krene sa uvozom duracell i slichnih AAA litijum baterija)

a svaki noviji plejer u sebi ima litijum jon, ili litijum polimer, koji em duze traje po punjenju, em ce da izdrzi vishe zbog kompaktnosti nego shto ce taj sa neintegrisanim baterijama, u pogledu zivotnog veka.

Znam ja sve to, ali brat mi je u pritvoru (zbog tuce), bice mesec dana, a nema nasta da puni baterije(nemaju utikac na 220 u sobi), pa je i politika zatvora takva da dozvoljavaju samo tehniku koja radi na izmenljive baterije. Eto, sad znas sta te ceka ako prodjes na crveno ili ne stanes pesaku 🙂 poz

Znam ja sve to, ali brat mi je u pritvoru (zbog tuce), bice mesec dana, a nema nasta da puni baterije(nemaju utikac na 220 u sobi), pa je i politika zatvora takva da dozvoljavaju samo tehniku koja radi na izmenljive baterije. Eto, sad znas sta te ceka ako prodjes na crveno ili ne stanes pesaku 🙂 poz

izvinjavam se, takve okolnosti mi ne padoshe napamet 🙂 moja greshka

Nazad
Vrh Dno