Šta je novo?

MP3 Player po 1001 put!

milosiv88 je napisao(la):
Cao zovem se Milena i ja imam mp3 player Muvo TX 512MB. Problem je u tome sto moj mp3 player pokazuje da mu je puna memorija kada hocu da nesto prebacim sa kompa ali kada pokusam da izbrisem nesto on pokazuje da je prazan i da ima 0 MB, takodje ne mogu nista da slusam jer u njemu pise da nema nikakvih muzickih fajlova. Sta mogu da uradim povodom ovog problema, kako da ga popravim. :wall:
Probaj da ga preformatiras. Ono kao ubacis u komp i kada se pojavi kao drive kliknes desnim misem na njega pa format ... samo prvo pogledaj u kom fajl sistemu je isformatiran (NTFS, FAT32 .. ) pa ga formatiraj u isti ... inache ....

@Milena probaj da formatiras (izbrises) preko menija pleyer-a .ako nece i dalje prijavljuje da je pun , nazad u radnju na reklamaciju
Pozdrav

Mnogo mi se svidjaju Samsung mp3 plejeri iz yepp serije, pa posto idem u Bg sled nedelje, zanima me zna li ko ima li ih tamo i u kojoj prodavnici. Imaju dosta funkcija i FM sto mi je jako bitno, istog su oblika i velicine i ima ih u razlicitim bojama. Kod nas u Pg ima jedan model od 128 mb ali kosta 100 eura. Mnogo......

Evo kako izgledaju:
http://www.overclockersclub.com/reviews/samsung_yep_mp3_player.php

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno