Šta je novo?

MP3 player pitanje

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
Ne znam kako bih dao ime postu...Ali evo... Zanima me jedna stvar oko mp3 playera.. Posto kad gledam cenovnike onda u specifikaciji pise brdo nekih opcija...Vecinu znam...Ali meni treba sledece...

Hocu da kupim mp3 player koji ima mogucnost sortiranja po folderima..znaci, kad na njega nasnimim 10 foldera, hocu da on tako vidi sta je njemu u memoriji... Drugar je kupio mp3 player, ali kod njega sortiranje postoji samo po artist... Meni bi licno mnogo vise znacilo da kad udjem u meni mp3 player-a imam foldere koje sam nasnimio i onda da tako pustam pesme...

E sada, da li za ovo sto meni treba postoji neko posebno ime, kao neka opcija, pa da bude navedena u imenu mp3 playera u cenovniku..

Naprimer... SONY 4GB,UPF, FM,MP3/WMA/WMV... i sada da ono UPF naprimer znaci to sto meni treba? (Ovo sam nalupao oznake, naravno)

Ili to nigde ne pise..i ako ne pise kako da znam koji player to moze a koji ne moze

Hvala unapred..

Pozdrav

Poslednja izmena:
Mnogi firmirani plejeri nemaju opciju pretrage po folderima. Kazi koliko bi para dao, da li hoces da kupis neki brand plejer, a onda cemo da vidimo. Da li neki plejer ima ili nema tu mogucnost mozes da saznas odlaskom na sajt proizvodjaca ili ovde, na forumu.

OK..Pejo, hvala na pomoci..pa ovako... Malo sam cesljao ovde po forumu i po google-u, pa sam video da je ovaj sandisk sansa nekako najbolji,...naravno iriver bi bio daleko bolji ali je najjeftiniji model od 512MB nekih 6-7k. E sada, bitno mi je da ima slot za memorijsku karticu. Iskreno, uzeo bih taj sandisk..Jos nesto, ne treba mi video zapis, pa otpada onaj FUZE (koji mi se inace najvise i svideo). Drugar je uzeo ovaj

http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=Mjk=&sc=MP3+PLAYER&pid=U0FOIE1QMyA2NjI1Ng==

i odlican je za to sto meni treba, ali mi se ne svidja jedino to sto nema taj folder browsing. neko je u temi mp3 player-i cini mi se napisao da jedino sony ima tu opciju...

Znaci za sada je izbor na tom modelu, mada i onaj sansa mi se svidja...ali on otpada jer nema slot za karticu. Fuze ima slot za karticu...tako da i on dolazi u obzir..ali posto nema folder browsing mogucnost, onda mi je bezveze da dajem tolike pare, s obzirom da mi ne treba video. mp3 mi uglavnom treba dok idem na trcanje. Tako da to je to..

Ako znas mozda neki model da ima folder browsing opciju to bi mi puno suzilo izbor.

Hvala na pomoci

Pozdrav.

Od nefirmiranih imas Blueberry Red Cat II koji kosta oko 5000 din za verziju od 4 GB. Dobar zvuk, displej takodje, mada to tebi nije toliko bitno, baterija traje 7-8h. Jedino nema slot za memorijsku.
Imas i njihov cisto MP3 plejer Bit Cat, verzija sa 4GB je 3000 din. Ja imam verziju sa 2GB i jedini nedostatak je kratko trajanje baterije, 4-5h.

Nazad
Vrh Dno