Šta je novo?

Mp3 player do 200e ?

manchester

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
Dakle hteo bih da kupim neki player do 200 jevreja, pa bih da chujem vashe predloge poshto se ne razumem mnogo. Najbitnije mi je kvalitet zvuka, ostalo manje vishe...

Sta god, izbegavaj Creative. Ne znam sad koliko su Ipod modeli, ali najtoplija preporuka...

Markosmi je napisao(la):
Sta god, izbegavaj Creative. Ne znam sad koliko su Ipod modeli, ali najtoplija preporuka...
da, stvarno, zasto izbegavati Creative? Pa, oni su jedna od najboljih marki za mp3 plejere...

?

Markosmi je napisao(la):

osim shto si loopio, :wall:
pojasni malo zasto ga izbegavati ?

EXTRA PREPORUKA za oko 130e( to je bila cena kada sam ja kupio pre oko 3mes. proveri na www.msi-scg.com) MSI MEGA PLAYER 516 sa 256Mb, FM, diktafon, wma, mp3, oled, sd slot, usb 1.1( jedina mana, ako je to mana), slusalice su sasvim ok, torbica, usb kabl sve u svemu BEST BUY

Poslednja izmena:
creative treba izbegavati, crklo mi je sve zivo shto sam uzeo od njih
rhomba,nomad 2, zen, audigy2 (dobro audigy nema veze sa temom, ali prva 3 imaju)

ipod > sve ostalo.

Pa i ja sam prvo mislio da su vrh, pa sam ga pazario (MuVo micro N200). I skontao da je falican. Ima topic o ovome. I onda sam otisao na Creative-ov forum i tamo imao sta da vidim: Cele falicne serije, znaci ne pojedini primerci (pogotovo N200 i Rio), puno zalbi na slusalice i brzo riknjavanje dzeka za slusalice, los poklopac za bateriju, itd... Tako da ne, NISAM LUPIO, vec sam se samo suvise kasno raspitao.

Po toj logici treba izbegavati i npr. MSI, posto se dosta ljudi zalilo na razlicite simptome: krcanje, bagovanje softvera, crkavanje fles memorije,... Svaki proizvodjac nekad napravi gresku. Eto, meni telefon radi lose, a drugi se u isti taj kunu kako je najbolji i nemaju nikakvih problema (mali offtopic, ali napravite paralelu).

Ja za Creative imam samo reci hvale...

RazbojNick je napisao(la):
Po toj logici treba izbegavati i npr. MSI, posto se dosta ljudi zalilo na razlicite simptome: krcanje, bagovanje softvera, crkavanje fles memorije,... Svaki proizvodjac nekad napravi gresku. Eto, meni telefon radi lose, a drugi se u isti taj kunu kako je najbolji i nemaju nikakvih problema (mali offtopic, ali napravite paralelu).

Ja za Creative imam samo reci hvale...

Ja imam samo reci hvale za MSI to se odnosi na moj sadasnji model Mega 516 (gore pomenuti) i pre njega sam imao samo 7 dana STICK 511 koji sam poklonio sveci, jer joj se svideo i kaze da nema nikakvih problema sa 511-com. Mada se desi LOSA serija.
PS. nemojte misliti da ako sam poklonio sveci da mi se nakacite na PM da i vama poklonim vi mozete za sada dobiti samo savet i to putem :type:

Pozdrav svima !!!!!

onaj ipod iz oglasa za 200e...

Pa, zapitaj se da li je vredno rizikovati da po vecoj verovatnoci bas tebi zapadne los primerak, ili se odluciti za firmu kod koje je procenat losih primeraka daleko manji

A koji je procenat losih primeraka kod creativa? Ili kod bilo koje druge firme? Imao si los primerak, i sada ti je on ogadio ceo brend. Ja sam, kako kazes, rizikovao i dobio odlican uredjaj, kao i moj drug koji je narucio iz USA.

Kada sam pre nekoliko meseci pitao za utiske, niko se na Creative plejere nije zalio, stavise, preporucivali su ih kao jedne od najboljih (uz iRiver, iPod nije bio u prici). Sa druge strane, misljenja oko MSI-jevih su bila pola-pola.

ne znam stvarno ,ja sam prezadovoljan dosadasnjim radom moje 516-ce, naravno da svim se desi losa serija cinimi se da je iPod imao neke zarazene virusom u Japanu pre oko mesec dana i povukao ih je, ali se bojim da nisu poslati na neko drugo trziste. U svakom zitu ima kukolja.

evo da ti dam savet iz iskustva:)
probao sam mnogo mp3 plejera i VELIKI sam obozavalac lika i dela Creative-a, odmah da kazem.
zadnje sto imam od doticne firme je muvo v200 1GB. Pazi to je za mene vrh jer ispunjava dva uslova bez kojih tesko funkcionisem: da koristi obicnu bateriju/e koje se mogu kupiti bilo gde i zabada se direktno u usb bez kablova i biva iz mesta prepoznat kao usb storage device. Radio je takodje mnogo lep dodatak.
Medjtim, kvalitet slusalica je cist kriminal, posle nedelju dana su mi otpali ko zna gde sundjercici a posle dva meseca extra pazljivog koriscenja se pokvarila desna slusalica a to mi nije prvi put. Zvuk je meni OK. Nije vrh ali je OK.
E, a onda dodjoh u ovu daleku zemlju i oba moja uslova odose u zaborav i ispostavilo se da mogu veoma lako da zivim i bez njih:) Kupio sam Ipod Nano i nisam verovao kako to malo cudo zvuci!!!! Zvuk je fe-no-me-na-lan!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema radio, ima svoju bateriju, puni se preko usb-a ali ne da se cuje i da izgleda nego nije normalno.
Slusalice za dve klase bolje (senhaizer mx500) a zvuk za 5 klasa bolji....
Stvarno su me nervirali i nerviraju me svi ipodi koji koriste hdd, ovaj sa flesom je extra i moje velika preporuka za njega !

Moj MSI mega 516 se puni preko usb kabla za oko 2h i dosada se baterija praznila nakon vise od 23h rada posle 1 punenja, a kada se baterija formilala trajao je oko 25h, sada posle tri meseca traje oko 23+h!!!!!!!!!!

MSI pa MSI. Po tome sto pricas vidim da nikad nisi koristio iPod jer u suprotnom ne bi tako pricao. iPod je jednostavno najbolji MP3 player na svetu i gotovo.

2Broz: Welcome to the club :)

Broz je napisao(la):
evo da ti dam savet iz iskustva:)
probao sam mnogo mp3 plejera i VELIKI sam obozavalac lika i dela Creative-a, odmah da kazem.
zadnje sto imam od doticne firme je muvo v200 1GB. Pazi to je za mene vrh jer ispunjava dva uslova bez kojih tesko funkcionisem: da koristi obicnu bateriju/e koje se mogu kupiti bilo gde i zabada se direktno u usb bez kablova i biva iz mesta prepoznat kao usb storage device. Radio je takodje mnogo lep dodatak.
Medjtim, kvalitet slusalica je cist kriminal, posle nedelju dana su mi otpali ko zna gde sundjercici a posle dva meseca extra pazljivog koriscenja se pokvarila desna slusalica a to mi nije prvi put. Zvuk je meni OK. Nije vrh ali je OK.
E, a onda dodjoh u ovu daleku zemlju i oba moja uslova odose u zaborav i ispostavilo se da mogu veoma lako da zivim i bez njih:) Kupio sam Ipod Nano i nisam verovao kako to malo cudo zvuci!!!! Zvuk je fe-no-me-na-lan!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema radio, ima svoju bateriju, puni se preko usb-a ali ne da se cuje i da izgleda nego nije normalno.
Slusalice za dve klase bolje (senhaizer mx500) a zvuk za 5 klasa bolji....
Stvarno su me nervirali i nerviraju me svi ipodi koji koriste hdd, ovaj sa flesom je extra i moje velika preporuka za njega !

Samo jedno pod pitanjce-da li iPod nano koristi "obican" ulaz za slusalice?

da, da...
mogao si to da zakljucis kad sam pomenuo mx500:)
LM da pomenem i dva po meni nedostatka: mnogo se lako grebe farba, bas je osetljiv. i drugo, nekako mi je skroz neobicno sto mu slusalice ulaze odozdo....
e da, i za moj ukus bi mogao da bude malo bucniji...

@lucifer: 10x:)

Poslednja izmena:
jos jedan glas za ipod. trenuno imam ipod mini 4gb, i ekstra sam zadovoljan...

Platz 1 und Testsieger: Maxfield Max-Movie (oko 190€) : na 1.2 cola display-u mozes gledati filmove i fotke.

Platz 2: TrekStor i.Beat organix 1GB (oko 170€) : moj favorit,ubedljivo najbolji sound.

Platz 3 und Kauftipp: Samsung YP-T7 X 512MB (oko 150€) : veliki color display,kuciste
od magnezijuma.

Platz 4: iRiver iFP-1090 512MB (oko 160€) :sa 0,3-Megapixelkamera

Koji god od ovih cetiri spravica i da kupis veruj mi neces pogresiti.Ako ti treba jos koja
informacija javi na pm.

P.S Zaobidji Creative jer jednostavno ne vredi te pare.

noki je napisao(la):
Platz 1 und Testsieger: Maxfield Max-Movie (oko 190€) : na 1.2 cola display-u mozes gledati filmove i fotke.

Platz 2: TrekStor i.Beat organix 1GB (oko 170€) : moj favorit,ubedljivo najbolji sound.

Platz 3 und Kauftipp: Samsung YP-T7 X 512MB (oko 150€) : veliki color display,kuciste
od magnezijuma.

Platz 4: iRiver iFP-1090 512MB (oko 160€) :sa 0,3-Megapixelkamera

Koji god od ovih cetiri spravica i da kupis veruj mi neces pogresiti.Ako ti treba jos koja
informacija javi na pm.

P.S Zaobidji Creative jer jednostavno ne vredi te pare.

Gde se kod nas mogu nabaviti prva dva?

Pazari i-pod. Koliko se secam u oglasima su bili modeli od 20 gb po ceni od 200-220eura. Mada i sad ima neki polovan, a ocuvan za 180!

Sacekaj iPod nano, velicine je kreditne kartice, kolor display, nemam konkurenciju, imao sam prilike da "opipam" creative cuda i ne preporucujem ih ni ja! iPod nano sa 2GB (ili 4GB) kosta 199€
http://www.apple.com/ipod/

ovde je 2GB - 199USD a 4GB - 249USD

Tako je i ovde(mislim EU ne Serbia) samo sto je $=e

A u Srbiji je za oko 20% skuplje zbog Poreza na Dodatnu Vrednost, jer kao u EU i USA nemaju poreze za tehnicku robu??? Dobar izgovor za veci njihov dzep. Imam jedno pitanje za Broza i rastafariana koliki su vam porezi na tehnicku robu???

USA nema pdv, placam porez drzavi Florida 6%

Vrh Dno