manchester
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.04.2003
- Poena
- 619
Dakle hteo bih da kupim neki player do 200 jevreja, pa bih da chujem vashe predloge poshto se ne razumem mnogo. Najbitnije mi je kvalitet zvuka, ostalo manje vishe...
da, stvarno, zasto izbegavati Creative? Pa, oni su jedna od najboljih marki za mp3 plejere...Markosmi je napisao(la):Sta god, izbegavaj Creative. Ne znam sad koliko su Ipod modeli, ali najtoplija preporuka...
Markosmi je napisao(la):Sta god, izbegavaj Creative. Ne znam sad koliko su Ipod modeli, ali najtoplija preporuka...
RazbojNick je napisao(la):Po toj logici treba izbegavati i npr. MSI, posto se dosta ljudi zalilo na razlicite simptome: krcanje, bagovanje softvera, crkavanje fles memorije,... Svaki proizvodjac nekad napravi gresku. Eto, meni telefon radi lose, a drugi se u isti taj kunu kako je najbolji i nemaju nikakvih problema (mali offtopic, ali napravite paralelu).
Ja za Creative imam samo reci hvale...
Broz je napisao(la):evo da ti dam savet iz iskustva
probao sam mnogo mp3 plejera i VELIKI sam obozavalac lika i dela Creative-a, odmah da kazem.
zadnje sto imam od doticne firme je muvo v200 1GB. Pazi to je za mene vrh jer ispunjava dva uslova bez kojih tesko funkcionisem: da koristi obicnu bateriju/e koje se mogu kupiti bilo gde i zabada se direktno u usb bez kablova i biva iz mesta prepoznat kao usb storage device. Radio je takodje mnogo lep dodatak.
Medjtim, kvalitet slusalica je cist kriminal, posle nedelju dana su mi otpali ko zna gde sundjercici a posle dva meseca extra pazljivog koriscenja se pokvarila desna slusalica a to mi nije prvi put. Zvuk je meni OK. Nije vrh ali je OK.
E, a onda dodjoh u ovu daleku zemlju i oba moja uslova odose u zaborav i ispostavilo se da mogu veoma lako da zivim i bez njihKupio sam Ipod Nano i nisam verovao kako to malo cudo zvuci!!!! Zvuk je fe-no-me-na-lan!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema radio, ima svoju bateriju, puni se preko usb-a ali ne da se cuje i da izgleda nego nije normalno.
Slusalice za dve klase bolje (senhaizer mx500) a zvuk za 5 klasa bolji....
Stvarno su me nervirali i nerviraju me svi ipodi koji koriste hdd, ovaj sa flesom je extra i moje velika preporuka za njega !
noki je napisao(la):Platz 1 und Testsieger: Maxfield Max-Movie (oko 190€) : na 1.2 cola display-u mozes gledati filmove i fotke.
Platz 2: TrekStor i.Beat organix 1GB (oko 170€) : moj favorit,ubedljivo najbolji sound.
Platz 3 und Kauftipp: Samsung YP-T7 X 512MB (oko 150€) : veliki color display,kuciste
od magnezijuma.
Platz 4: iRiver iFP-1090 512MB (oko 160€) :sa 0,3-Megapixelkamera
Koji god od ovih cetiri spravica i da kupis veruj mi neces pogresiti.Ako ti treba jos koja
informacija javi na pm.
P.S Zaobidji Creative jer jednostavno ne vredi te pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari