Šta je novo?

mp3 player do 100 evra

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Da li neko zna koji je najbolji mp3 player koji se moze nabaviti u Jugoslaviji (najbolje u beogradu ) do sto evra i gde se moze nabaviti.

Niko ne zna????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemoguce je da niko ne zna!Hajde ljudi pliz!Treba uskoro da uzmem neki.

Nov MP3 player do 100E imash po BG firmama (necu da imenujem, neko me je kritikovao za jedan komentar, zbog navodne reklame), ali su u pitanju modeli sa svega 32MB memorijskim chipom. Cena je oko 90E, a za neshto bolje ti treba vishe para...

einstein je napisao(la):
Da li neko zna koji je najbolji mp3 player koji se moze nabaviti u Jugoslaviji (najbolje u beogradu ) do sto evra i gde se moze nabaviti.

Malo vise od 100 E ti je Nokia 5510 koja ima 64 mb za Mp3 player ima radio a uz to je i telefon :D

Da da i ja se slazem da je to najbolji izbor, ali koliko je velik taj model?
Jel' kao 3210 ili veci?

stromen je napisao(la):
Jel' kao 3210 ili veci?

Veci je od 3210...krupniji je uopshte...ja sam se svojevremeno przio na taj fon ali ipak mislim da ima dosta boljih reshenja...ako ti velichina nije bitna :D onda nije losha kupovina definitivno...

Diva mp3 player za 110 eura sa 64 mb memorije je odlican izbor.Ja ga imam vec 3 meseca i prezadovoljan sam.Plus radi i kao diktafon(snima u 32kbs mp3) i stane cela 4 sata takvog materijala.Alkalna baterija radi strasno dugo,dok sa punjivom(zbog manjeg napona 1.2v) mozesh da slusas dosta krace.Dobiju se i solidne sluske i cd sa drajverima (samo za win98),kabl i software.Radi naravno i kao prenosni usb disk.Ima ga u bg.

stromen je napisao(la):
Jel' kao 3210 ili veci?

Veci je od 3210 ali se isplati a i posto imam medvedske "sape" za mene i nije manji telefon tako da ako imate ogromnu ruku i dubok dzep doticni telefon je prava stvar za vas. Nije zato sto ga ja imam nego je stvarno upotrebljiv hrkk

Imas mp3 diskman, npr Samsung oko 100-125 €, a ima i Jazz neki model (ima opis u svetu kompjutera-www.sk.co.yu-pa pretrazi po arhivi dosta unazad), mislim da ih ComputerDream uvozi a imas ih na raznim mestima, cena? meni je neko nudio po nekoj dilerskoj ceni za 80 €, znaci da ne bi smeo da bude vise od 100 €, a uz sebe ima u paketu i slusalice i kasetu-adapter za auto-radio-kasetofon (inace taj adapter ti je samo oko 15-25 €).Sto se kvaliteta tice rece mi ortak da je par komada u prvih mesec-dva vraceno na reklamaciju, tako da ne znam da li je serija ili par komada felericno.

Nazad
Vrh Dno