Šta je novo?

mp3 player, diktafon i fm tuner

onua

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
350
da li neko ima ovakav uređaj? prvenstveno me zanima diktafon da je dobar, memorije moze da ima i 1GB nebitno (ali ne ispod toga), kvalitet koji reprodukuje nije bitan... da rezimiram, treba mi uređaj koji je mp3 player, diktafon i fm tuner a da mu je najjači adut microfon :) nadam se da neko od vas ima ovako nešto ;)

a diktafon, kako si zadovoljan sa kvalitetom mikrofona, da li koristiš tu opciju?

ja imam MSI 128kb, i diktafon je super, ima i mic in ulaz sto je fenomenalno.
imas jedno 4 podesavanja kvaliteta snimka i naravno duzine, trenutno nemam bateriju da proverim koliko dugo je na najboljem. ali secam se da je bilo dovoljno za svakojaku upotrebu. kvaltet izlaza je savrsen, pravi stereo ton. nije naravno za studijske snimke, ali za to ti verovatno i ne treba. za radijski kvalitet je i predobar.
sluske su genijalne i sam zvuk mp3a je super. ne verujem da ih ima vishe, ali ovaj MSI koji ja imam je strava.

evo ga...sluske mozad jesu slabe, ali meni ne trebaju za divljanje, ja uzivam i u gspu sa njima. diktafon, a to je i meni kada sam ga kupovao bio jedan od pririteta je prva liga...no verujem da je i kod ostalih no name marki isto dobar
http://www.itsvet.com/proizvod/msi-mega-stick-511-128mb/comp_tehn_mp3/24/84

Poslednja izmena:
Vrh Dno