Šta je novo?

.mp3 lista u Wordu

• Začetnik teme Začetnik teme HAL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Kako da se exportuje lista pesama iz WinAmp-a u Word. Recimo ubaci se CD sa n pesama u WinAmp i da se u Word-u dobije spisak koji se kasnije moze stampati ili slati e-mailom.

nisam siguran da sam te razumeo, ali mozda je ovo resenje: u WinAmp-u napravis listu (m3u), zatim tako dobijenu listu otvoris iz Worda i izbrises nepotrebne podatke (pomocu Replace All)... mislim da je ovo ono sto ti treba... javi ako nije to to

ili, otvoris dati CD u ACDSee(da, ACDSee!), i izaberes opciju Tools - Generate File Listing (CTRL+G)

ili, koristi File Lister Pro [free, 1,7MB]

:wave;

Komplikovano mi je sa Wordom, treba mi nesto jednostavnije, u ACDSee ne mogu opste da vidim .mp3 fajlove...mada Generate File Listing radi ali je prazna, mozda treba da se cekira neka opcija kako bi mogao da vidi .mp3 fajlove...

HAL je napisao(la):
Kako da se exportuje lista pesama iz WinAmp-a u Word. Recimo ubaci se CD sa n pesama u WinAmp i da se u Word-u dobije spisak koji se kasnije moze stampati ili slati e-mailom.

Najjednostavnije - kada ucitas listu u WinAmp, kliknes na "Misc" i ponovo na taj isti taster (sada je "Misc Opts") i izaberes "Generate HTML playlist". Mozes sve to da odradis i sa CTRL+ALT+G. Posle taj HTML iscitas iz Word-a i snimas ga kako hoces (html, doc, rtf, txt 🙂 )

Pozdrav! 😉

P.S. ZoNi, mislim da si (D) jedno ALT 🙂

HAL je napisao(la):
u ACDSee ne mogu opste da vidim .mp3 fajlove...mada Generate File Listing radi ali je prazna, mozda treba da se cekira neka opcija kako bi mogao da vidi .mp3 fajlove...

ovako (ovo vazi za ACDSee 4): Tools - Options - Browser - File List Options - Display - Item visibilyty [tu cekiraj sve sta hoces da se vidi u ACDSee-u)...

Mozda je ipak bolji predlog Kize, mada u ACDsee mozes da vidis velicinu svih fajlova

Ipak, najbolje resenje je File Lister Pro!

Kizo, nisam nista popio (vozim! 😛 ) - treba CTRL+G (u ACDSee 4)

ZoNi je napisao(la):
...
Kizo, nisam nista popio (vozim! 😛 ) - treba CTRL+G (u ACDSee 4)

Aha... ja sam mislio na WinAmp, tj. CTRL+ALT+G odradjuje isti posao kao i kliktanje po onim dugmicima (Misc, Misc Opts...). Zato mi se ucinilo da si "progutao" jedno ALT 😀

Pozdrav! 😉

Re: Re: .mp3 lista u Wordu

Najjednostavnije - kada ucitas listu u WinAmp, kliknes na "Misc" i ponovo na taj isti taster (sada je "Misc Opts") i izaberes "Generate HTML playlist". Mozes sve to da odradis i sa CTRL+ALT+G. Posle taj HTML iscitas iz Word-a i snimas ga kako hoces (html, doc, rtf, txt 🙂
Ova varijanta mi je najjednostavnija

Nazad
Vrh Dno