D
delimir
Guest
Alo bre, ovo je piraterija, a to je zabranjeno ovde (samo da snimim stranicu pre nego sto je neko obrise :mrgreen: )
byMaX je napisao(la):Da, s tim sto je kazaa rupa u tvom kompjuteru u koje svako moze da ubaci sta hoce... Pri tome, za 10 minuta, spada ti onaj Ranking ispod 20% i tada nista nece da se skida brze od 1k...
To je zato sto svi oni traze da odvojis 10 giga "necega" za sharing... ako ja delim 15 divx-ova sa harda meni naravno ne pada na pamet da dam nekom da mi skida to tri dana.Marti Misterija je napisao(la):DC++ zakon za sve! Lepo odvojite jedno 10-20 gb za razmenu i mozete da skinete Boga Oca sa neta.. ama sve.. bas sve! naravno podrazumeva se da imate brzu konekciju, isdn u najmanju ruku 😉
Na pojedinim hubovima, na kojima se kacim, postoji po 15-20TB (da dobro ste videli terabajta) za razmenu! Istovremeno sam na nekoliko habova pa vi sad vidite koliko je to materijala !!! Kaza u najboljem slucaju oko 6-7TB.. cisto da se zna !🙂
delimir je napisao(la):...
Meni ne pada ispod 1000 (supreme being)...Samo ja znam za Kazaa Cheater 😉
Genghis Khan je napisao(la):A zna li neko neki dobar DJ site sa nekom rang listom...Npr neki DiscoHouse & Shit ??? Poshto me mrzi da trazim na 300 mesta neke dobre stvari, da pamtim imena pa da onda trazim po navedenim sajtovima...Znachi trbaju mi disco-house stvari trenutno aktuelne koje se trenutno vrte (ne na radiju vec ih vrte dj-evi) ???
Zorro je napisao(la):http://www.dubman.zapto.org/mus_dir/
"Alternativni raj" 😀
(Dakle, ljubitelji kling-klang zvukova neka se ne muce dzabe, samo malo Dj Shadowa, Oakenfolda i jos nekoliko prestiznih imena...)
BTW, server ume ponekad da bude spor, ali nekad je i monstruozno brz, nisam provalio zakonitost ove manifestacije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari