Šta je novo?

MP3 Encoder za Windows Media Player please.....

• Začetnik teme Začetnik teme mambo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
E ovako ... vec duze vreme imam jaaaaku zelju da ripujem muziku iz windows media playera ... poenta cele price je da W.M.P. moze da ripuje samo wma format sto mene ne zadovoljava... procitao sam da odredjene firme pod pokroviteljstvom Microsofta prodaju tzv. MP3 Creation Pack pomocu koga je moguce da se iz Swinjdows Medija Player Ripuje u MP3 formatu.... posle duge i bezuspesne pretrage nisam uspeo da nadjem ni jedan warez sajt gde bih doticnu stvar mogao da skinem pa vas iskreno molim da ukoliko neko zna link ili bilo kakvu informaciju uz pomoc koje bih mogao da radim ovakvo ripovanje da lepo postuje... Takodje znam da postoji doticni MP3 Power Encoder koji radi istu stvar (znaci grebbovanje MP3-a iz WIndows media Playera).. ako neko ima doticnu stvar.. nek se javi ajde pa fala vi na pomoc...

p.s. (Samo nemoj da smarate sa pricama o AudioGrabberu i EAC-u i AudioCatalystu... i Lame Encoderu i kako je ovaj bolji od ovog i ovaj od onog... samo mi je ovo gore vazno) ... hvala:wave;

Encoder koju se koristi u WMP -u je Fraunhofer original koji se dosta dobro moze porediti sa Lame -om. Imas ga na:
http://www.windowsxp.nu/

pa spusti malo nize i nacices.

Nazad
Vrh Dno