Šta je novo?

MP3 Download...

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Gde se moze dowload-ovati mp3 domaca muzika osim na nostalgiji i muzickezelje for free bez konektovanja preko 041???

Pa ne moraš na 041, idi preko nekog proxy-ja iz inostranstva...

Inače, zakon je p2p: overnet, kazaa, dc++, emule... preporuka!

p2p definitivno. Ja koristim WinMX. Drugo nisam ni probao posto sam zadovoljan ovim servisom.

Stefan1 je napisao(la):
a kako peko proxija preko,objasni mi malo

Ukucaj recimo ovaj proxy 150.176.202.5 port:8080 i vozi ;)

Da li se moze download-ovati kazaa for free, posto na vecini mesta tipa kazaalite.tk itd placa se?

ajd ovako
prvo sajt sa proxyma je
http://www.samair.ru/proxy/fresh-proxy-list.htm

tu odaberete koji hocete i onda u internet options>advanced>HTTP 1.1setings>odstiklirate USE HTTP 1.1 i stiklirate ovo ispod sa proxy,zatim u Connections podesite proxy adresu i port i to je to.Zatim na istom ovom sajtu proverite svoj proksy nize ima proxy checking i to je to.
Ako bas hocete da proverite i na suvo sto bi rekli mozete da postirate nesto na serbian cafeu i u zagradi se vidi recimo ne *.ptt.yu vec blabla.rogers.ca naprimer.

ajde reci koju bi ti skidao vrstu muzike pa cu ti ja pomoci koliko mogu da ne ispadnem bas papan.Ali evo ovako ako je u pitanju domaca muzika,bez ikakvog podesavanja proxija sa neogranicenim dowloadom sajt je www.bihmp3.net ,trazi samo registraciju i mozes da se razbijes od skidanja.A za stranu bilo bi blesavo da pisem jer znas sigurno da toga ima bar na milione odakle moze da se skida.
Pozdrav

Ja imam onu stariju verziju kaze i na netu sam preko proxy-a i nece da se konektuje i pokusao sam da update-ujem i download je trajao jedno 2 sata pa sam prekinuo.Ima li pomoci?

ako volis hip hop onda edesi.co.yu

ako ne onda nabavi neki p2p npr dc++ i udri...

Nazad
Vrh Dno