Da, ali se srozao; ja ga povremeno pokrenem i retko kad mi nadje ono sto trazim - useri se prebacili na druge stvari. Shareaza npr. je i u pocetku bila prosecna a sada je tek oskudna.Genghis Khan je napisao(la):kazaa,winmx (nisam ga bash dugo koristio ali mislim da josh uvek radi?)...
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):kazaa lite + diet kaza plugin = savrsenstvo
eMe je napisao(la):...
Da li uopste treba instalirati taj plugin za kazaa lite?
nastran3d je napisao(la):Po meni najbolji pored grammy-ija je i
h*tp://mp3.rin.ru/eng/
Pre nego pocnes sa skidanjem potrebno je da napravis account (potpuno besplatno i bez ikakvih problema), logujes se i skidas sta ti treba, veoma dobro radi sa FleshGet-om, brzina varira od 15-50kbps.
PJ je napisao(la):...Gde ima da se pokupi plug in?
Dark Angel je napisao(la):h*tp://mp3.rin.ru/eng/
kao sto rece "Hajnc",
h*tp://mp3.rin.ru/eng/ naplacuju...
bilo bi dobro kada bi pre postovanja nekih linkova doticni proverili da li radi !!!
http://www.dietk.com/download/dk25inst.exePJ je napisao(la):...
Gde ima da se pokupi plug in?
cof je napisao(la):Cudi me da niko nije pomenuo dc++
Po meni najbolji!
Ni ja nisam uspeo nikog da otvorim, pa sam i odustao posle 15-ak minuta. Bilo bi dobro da nam neko pojasni pa da vidimo dalje...PJ je napisao(la):Ajmo malo uputstvo za DC++:
Idem na public hubs, izaberem neki hub i on mi izlista chopr usera sa desne strane. Kada kliknem na nekog od poemnutih usera i get file list, on mi dole ispise ime doticnog i connecting...
Posle nekog vremena dobijam time out i to za bukvalno svakog usera i svaki hub koji sam probao
Sta sada???
Dole mi stoji da sam napravio DL 1.3MB (pokusavajuci da procitam spiskove ljudi....birao sam one sa sto manje GB kako bi i lista bila sto kraca za prenos), UL je negde oko 300kb.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari