Šta je novo?

mp3 download

zendra73

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2002
Poena
604
da li neko zna dobar site za mp3 download (a ne da mi otvara 100 link-ova i 100 stranica pa na kraju i ne nadjem ono sto sam trazio)???
znaci da site ima direktne linkove do mp3 file-ova!!! :!:

kazaa,winmx (nisam ga bash dugo koristio ali mislim da josh uvek radi?)...

A sta radi ovaj thread u malim oglasima? :)

Nego ima recimo domaci:
http://www.serb.org/mp3/index.php
Strani:
http://www.grammy.ru/mp3

Za ostalo pogledaj lineart forum...

Ja ti predlazem da lepo skines Overnet ili Kazza (Peer to Peer) programe i sa njima ces moci da nadjes skoro sve pa i MP3 pesme (strane uglavnom).
Sto se tice domacih stvari predlazem ti www.nostalgija.com i www.muzickezelje.com cheers

Dosta mp3 muzike možeš naći na adresi: http://213.89.26.208:8001/. :D

Genghis Khan je napisao(la):
kazaa,winmx (nisam ga bash dugo koristio ali mislim da josh uvek radi?)...
Da, ali se srozao; ja ga povremeno pokrenem i retko kad mi nadje ono sto trazim - useri se prebacili na druge stvari. Shareaza npr. je i u pocetku bila prosecna a sada je tek oskudna.

Po meni najbolji pored grammy-ija je i

h*tp://mp3.rin.ru/eng/

Pre nego pocnes sa skidanjem potrebno je da napravis account (potpuno besplatno i bez ikakvih problema), logujes se i skidas sta ti treba, veoma dobro radi sa FleshGet-om, brzina varira od 15-50kbps.

kazaa lite + diet kaza plugin = savrsenstvo

da,treba,jer dosta poboljasava trazenje stvari koji te zanimaju

A koji je best sajt za skidanje domace mjuze. Znam za nostalgiju, muzicke zelje, turbo muzika (koja se placa)...

www.edesi.co.yu - domaci hip-hop pa ko voli neka overi link..

eMe je napisao(la):
...

Da li uopste treba instalirati taj plugin za kazaa lite?

Gde ima da se pokupi plug in?

nastran3d je napisao(la):
Po meni najbolji pored grammy-ija je i

Pre nego pocnes sa skidanjem potrebno je da napravis account (potpuno besplatno i bez ikakvih problema), logujes se i skidas sta ti treba, veoma dobro radi sa FleshGet-om, brzina varira od 15-50kbps.

Nisi izgleda skoro bio tamo :) Počeli su da naplaćuju, nešto oko 8$ mesečno :(

kao sto rece "Hajnc",
h*tp://mp3.rin.ru/eng/ naplacuju...
bilo bi dobro kada bi pre postovanja nekih linkova doticni proverili da li radi !!!

PJ je napisao(la):
...Gde ima da se pokupi plug in?

Probaj preko Googleta :) Prvi ili drugi link na stranici...

Dark Angel je napisao(la):
kao sto rece "Hajnc",
h*tp://mp3.rin.ru/eng/ naplacuju...
bilo bi dobro kada bi pre postovanja nekih linkova doticni proverili da li radi !!!

Upravo download-ujem novi Kosheen i nista nisam platio :beat:

e da li neko moze da mi nadje direktan link za pesme Gun - Word Up.mp3 i Him - Wicked Game.mp3??? :confused:

Cudi me da niko nije pomenuo dc++
Po meni najbolji!

oces reci ne vredi iz psiholosko efekta kad vidis sve one t3 t1 adsl ... veze??? :D :S :oops:
Vidi ja sam u proteklih 4 meseca skinuo oko 5 gb pesama (56k)
koristio sam i kazzu u winmx i brzina je uvek bila katastrofalna , a ovde vidis lepo koju cika ima vezu koliko je opterecen, u principu brzina download-a mi ne pada ispod 4,3! Mozda je to nekima smesno ali meni je :happy: :happy:
pozdrav cheers

DC++ rula
Samo mu napravis veliki queue, i stavis da se komp sam ugasi u 6 ujutro :)

Ajmo malo uputstvo za DC++:
Idem na public hubs, izaberem neki hub i on mi izlista chopr usera sa desne strane. Kada kliknem na nekog od poemnutih usera i get file list, on mi dole ispise ime doticnog i connecting...
Posle nekog vremena dobijam time out i to za bukvalno svakog usera i svaki hub koji sam probao :(

Sta sada???
Dole mi stoji da sam napravio DL 1.3MB (pokusavajuci da procitam spiskove ljudi....birao sam one sa sto manje GB kako bi i lista bila sto kraca za prenos), UL je negde oko 300kb.....

PJ je napisao(la):
Ajmo malo uputstvo za DC++:
Idem na public hubs, izaberem neki hub i on mi izlista chopr usera sa desne strane. Kada kliknem na nekog od poemnutih usera i get file list, on mi dole ispise ime doticnog i connecting...
Posle nekog vremena dobijam time out i to za bukvalno svakog usera i svaki hub koji sam probao :(

Sta sada???
Dole mi stoji da sam napravio DL 1.3MB (pokusavajuci da procitam spiskove ljudi....birao sam one sa sto manje GB kako bi i lista bila sto kraca za prenos), UL je negde oko 300kb.....
Ni ja nisam uspeo nikog da otvorim, pa sam i odustao posle 15-ak minuta. Bilo bi dobro da nam neko pojasni pa da vidimo dalje...

Svasta... imas problema kad treba da uspostavis p2p... to ne bi trebalo da je do DC++. U svakom slucaju, kad se konektujes na neki hub, ili na vise, idi na file>search, jel je glupo da skidas liste od korisnika...

Evo posle vise od pola sata uspeva da mi pronadje neka fajlove (skoro sve sto trazim), ali DL nece da krene bez obzira sto ima praznih slotova....jednostavno connecting, pa time out.....isto kao i za trazenje liste (koje zna da bude korisno kada nadjes nekoga sa dobrm pingom i da ima npr ceo album koji trazis :))

Ma uzmite kazu , ako vec nemate satelit pa 2Gb stize dnevno i da ne trazish ;)

Uspeo sam da skidam fajlove, ali dok se malo ne naviknem na interfejs dosta stvari zbunjuje.
Recimo ikonice: kaze green je normal. Normal sta?
Blue je "DC++ user (identified on 1st direct connection to this user)". Znaci da sam se kod njega zakacio ili....?
Bricks znaci da je pasiv mode u pitanju. Kakva je razlika ako pokusavam da skisam od nekog pasiv u odnos na aktiv?

Nazad
Vrh Dno