Šta je novo?

MP3 diskografije

Učlanjen(a)
24.07.2003
Poena
619
Gde naci MP3 diskografije:
Led Zeppelin, Deep Purple, AC\DC, Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Rolling Stones, Garry Moore, Eric Clapton, ,Vaya con dios, ..... znate vec, akva vrsta muzike.
Prodaje li to neko i po kojoj ceni?

Hm........ tesko. Cudno je sto jos po ulicama ima DivX prodavaca, a oni sto su valjali Mp3 diskografije pobegli svi... :?

Probaj oko SKC-a, mozda jos koga nadjes tamo.

Mozda i u Bulevaru ima nekoga..

me_on_the_net_2003 je napisao(la):
Gde naci MP3 diskografije:
Led Zeppelin, Deep Purple, AC\DC, Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Rolling Stones, Garry Moore, Eric Clapton, ,Vaya con dios, ..... znate vec, akva vrsta muzike.

Ja imam Deep Purple i Iron Maiden, s tim što su IM bez dva albuma koje je pevao Blejz Bejli (fuj).

Ne bih ti ni naplatio već predlažem neku menjažu ako imaš ti nešto (filmovi, MP3, igre, šta god)

[email protected]

online jeftino

Na adresi www.cd-wizard.web1000.com ima fin izbor diskografija a nisu ni skupe... cheers

Ajde meni bi trebale diskografije Vlatka Stefanovskog i Radomira Mihajlovica Tochka! nek mi neko javi na PM ili mail

ZeeGerman: Kakav ti je taj Deep Purple - Jel su sve pesme podeljene lepo na albume, na kakvom disku dajes,...?
Od igara i filmova ima drugar tone naslova (samo diskografiju nema ni jednu - nepravda pa to ti je), reci samo sta ti treba pa ako je ta diskografija dobro uradjena da se menjamo.

Ako neko zeli menjazu neka mi sibne mail na :
[email protected]
i neka kaze sta daje i sta mu treba pa ako se slozimo bice super.

Pozdrav.

ZeeGerman: Kakav ti je taj Deep Purple - Jel su sve pesme podeljene lepo na albume, na kakvom disku dajes,...?
Od igara i filmova ima drugar tone naslova (samo diskografiju nema ni jednu - nepravda pa to ti je), reci samo sta ti treba pa ako je ta diskografija dobro uradjena da se menjamo.

Ako neko zeli menjazu neka mi sibne mail na :
[email protected]
i neka kaze sta daje i sta mu treba pa ako se slozimo bice super.

Pozdrav.

Deep Purple - kompletna diskografija, naravno da su direktorijumi po albumima, + singlovi poseban dir.

Ajde pošalji neki katalog na [email protected], a što se diska tiče, režem na onome što ti tražiš, ali za uzvrat tražim CRNI smartbuy.

Ako si zainteresovan, mail sam ostavio, pa se javi.

poz'

Ja imam nekoliko MP3 kolekcija pa ako nekom treba neka javi:
Wolfgang Amadeus Motzart
AC/DC
Eminem
Cypress Hill
Limp Bizkit
Rage Against The Machine
Yngwie Malmsteen
Sunshine

Pozdrav

.... znate vec, takva vrsta muzike....

Nadje se nesto i kod mene:
Dip Parpl - komplet na 2 CD-a,
Santana 1CD,
Roling Stonsi -2CD sa nekim slicicama i prigodnim plajerom,
stari Majls Dejvis na 1 CD-a,
Nil Jang na 4CD-a,
Alman braca na 2CD-a sa nekim albumima za koje ni oni ne znaju da postoje,
Led Cepelin na 1 CD-u ,
Erik Bardon na 2 CD-a,

i tako ta vrsta muzike cheers

Ne prodajem nista samo menjam

Ako nekog zanima za razmenu kompletni mp3 opusi:

-Black Sabbath
-Motley Crue
-BON JOVI - 8 diskova - svi spotovi, sve pesme, svi rariteti.. (heh, nisam li n0.1 fan 🙂)))

zormanic je napisao(la):
.... znate vec, takva vrsta muzike....

Nil Jang na 4CD-a,

Ne prodajem nista samo menjam

Wohoo Neil Young na 4 CD-a?? To su izgelda onda kompresovali jako kvalitetno cim se razvukao na 4 CD-a. To bi mi bas trebao+ Allman Brothers.

Ako nekom treba od mp3 diskografije imam:
Zeppelin
REM
Santana
U2
Beatles 2cd
Motorhead
Danzig
Toy Dolls
Paradise Lost
Credence Clearwater Rev.
itd.

Trebao bi mi Black Sabbath,Metallica,ZZ Top, Lynyrd Skynyrd, Los Lobos, Tito &Tarantula. Placebo, itd., itd.

Uf...znam da razmene na Benchu dosta kilavo idu 🙂 al evo ja imam:
Jean Michel Jarre 1976-1989 (160kbps)
Vangelis 1972-1996

Nije konceptualno al...
Zanima me Eminem i Santana...Enigma...

bruyoni je napisao(la):
Ajde meni bi trebale diskografije Vlatka Stefanovskog i Radomira Mihajlovica Tochka! nek mi neko javi na PM ili mail

Ima li koooo?

Matthias je napisao(la):
Wohoo Neil Young na 4 CD-a?? To su izgelda onda kompresovali jako kvalitetno cim se razvukao na 4 CD-a. To bi mi bas trebao+ Allman Brothers.

Nista posebno(128-192Kb/s)
, nisam ja radio !

mislim da je to nekih 40-tak albuma od 1969-2002.godine, Jos od vremena Crosby,Stills, Nash &Young.

PS imas PM i email

Wolverine je napisao(la):
...

Meni on zvuci kao Deda Mraz :beat:

Nego ima li neko Iced Earth, Manowar, Rainbow ????

Imam ja Iced Earth (mnogo su gotivni likovi, iako preferiram evropski metal).

P.S. da li je neko spomenuo...imam i Dire Straits

kao što rekoh, ko je zainteresovan za menjažu bilo koje vrste, neka se javi na [email protected]

Nazad
Vrh Dno