Adam K
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2006
- Poena
- 675
Možete i sami pretpostaviti zašto mi ovo treba :-devil-: HD filmove skidam sa francuskog trackera pa mnogi filmovi koji su u ponudi imaju samo francuski audio. Hteo bi' da takav zamenim sa engleskim, pošto ionako gomilu tih filmova već imam u divx(xvid) kodeku u avi containeru. Znam da manje više baratam sa mkvmergegui, ali problem je AVI. Znači trebalo bi da nekako dub izbacim iz avi containera i da ga ubacim u mkv.
Probao sam jednom da ubacim u mkvmergegui oba verzije filme, pa da ostavim checkirano šta mi je potrebno, ali ceo film je onda nešto ludovao, seckao, zvuk nije bio sihronizovan.
Upravo mi je palo na pamet 😀 da postojeći avi film pre toga konvertujem u mkv pa je manji problem, al' postoji li neki lakši način? Da li je neko imao iskustva s ovim? Samo bez komentara da koristim search molim 🙂
Probao sam jednom da ubacim u mkvmergegui oba verzije filme, pa da ostavim checkirano šta mi je potrebno, ali ceo film je onda nešto ludovao, seckao, zvuk nije bio sihronizovan.
Upravo mi je palo na pamet 😀 da postojeći avi film pre toga konvertujem u mkv pa je manji problem, al' postoji li neki lakši način? Da li je neko imao iskustva s ovim? Samo bez komentara da koristim search molim 🙂