Šta je novo?

Mozilla mail

Suvi

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
619
Mozda neko zna, nisam uspeo da nadjem dodatak za mozilu koji bi na graficki nacin pokazivao da je dosao mail. Recimo, nesto sto bi blinkalo na ekranu ili nesto slicno. Moze i zvucni efekatr koji bi se ponavljao svakih nekoliko secundi ili slicno, znate sta mislim.

Hvala

Tools-Options-General-Advanced-Browse-izaberi neki .wav fajl (važi za 1.5RC2)

Poslednja izmena:
kole89 je napisao(la):
Tools-Options-General-Advanced-Browse-izaberi neki .wav fajl (važi za 1.5RC2)

To znam, ali kako da napravim da se taj wav ponavlja? Ili da postoji neki graficki prikaz koji je uocljiviji od onog sto inace daje mozilla?

Pa downloaduj npr. Audacity (free program za editovanje muzike) i namesti da ti se ponavlja zvuk koliko puta hoćeš (copy, paste, copy, paste... :))

kole89 je napisao(la):
Pa downloaduj npr. Audacity (free program za editovanje muzike) i namesti da ti se ponavlja zvuk koliko puta hoćeš (copy, paste, copy, paste... :))

Dobro, to mogu da uradim. Zbog cega davim? Na poslu ima 40 racunara. Svako ima svoju e-mail adresu. Ima dosta ljudi koji su stariji i nisu navikli na na ovaj nacin komuniciranja. Vise vole da im neko donese to na papiru. Medjutim, dugo su se opirali, morali su da se pomire sa sudbinom da koriste racunar. Traze od mene da im namestim da kad dobiju mail javlja i zvucno i graficki. Odlucio sam se odavno za mozillu, a ona nema te mogucnosti, kao recimo incredi mial ili slicni.
Znas o cemu pricam?

Ja znam. Imam isti slucaj u mojoj firmi i mogu ti dati jedan veoma dobar savet: sve to moze Incredi Mail ali NI ZA ZIVU glavu nemoj to da im instaliras. Neka ti skacu po glavi, bolje je i to nego Incredi mail.

Btw, MS Outlook u trayu postavi ikonicu pisamceta kada je mail primljen.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Btw, MS Outlook u trayu postavi ikonicu pisamceta kada je mail primljen.
To radi i Thunderbird, ali on je tražio se čuje alarm i da ekran trepće crveno-plavo :D, tako da mu jedna sitna ikonica (verovatno) neće rešiti probleme.

Poslednja izmena:
kole89 je napisao(la):
To radi i Thunderbird, ali on je tražio se čuje alarm i da ekran trepće crveno-plavo :D, tako da mu jedna sitna ikonica (verovatno) neće rešiti probleme.

Tacno tako. Ne mora da blinka ceo ekran, dovoljna je veca notifikacija u nekom cosku koja blinka. Trazio za extenziju za to ali je nema. Ili nisam mogao da je pronadjem. Hvala za pomoc. Ako Vam nesto padne na pamet...

Nazad
Vrh Dno