Šta je novo?

Mozilla i Getright

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
619
Kao download manager koristim getright, a kao internet browser firefox. Kada zelim downloadati nesto, cesto mi se, umjesto pomocu Getright-a, file pocne skidati pomocu firefox-ovog integriranog download managera. Ne uvijek, ali nerijetko. Zanima me da li postoji nacin da se podesi da mi se download UVIJEK vrsi pomocu GETRIGHT-a?

Da ako u download dialog-u selektuješ da ti uvek download-uje sa GetRight-om. Taj prozor se pojavi kada klikneš na download link...

Inace, obratiti paznju pod getrightom, na sledece opcije koje izmedju ostalog kontrolisu ponasanje i pod FF.

1 Tools>Getright Configuration>Monitor (ja npr. drzim sve tri opcije chekirane)
2.Tools>Getright Configuration>Monitor>Types and Options>Prompt in Web Browser...
3.Tools>Getright Configuration>Monitor>More Browsers pa chekirati Firefox

Sve u svemu, kombinacija browsera i download menadzera je nesto sto ima prilicno promenljivih - a svako od nas moze da ima drugaciju ideju kako "hvatanje" linkova u browseru treba da se ponasa. Neko bi samo da se link doda u getright listu, neko drugi bi hteo da bude upitan pri Save dijalogu da promeni folder i prioritet.. itd.

E sad, sve ovo sto sam naveo se odnosi na Getright 5.2, jer koliko se secam u verzijama 4x se firefox ne pominje (pa i to moze da bude uzrok eventualnih problema)

@Neno, mislim da ces problem resiti ukoliko chekiras sve navedeno pod 1 i 3.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno