Šta je novo?

Mozilla Firefox

• Začetnik teme Začetnik teme Trifun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Trifun

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2005
Poena
304
Koristim Mozilla firefox. Pred reinstalaciju sistema nikako nisam mogao da nadjem 'favorites', odnosno Bookmarks. Postoji li uopste neko mjesto na hardu gdje se oni nalaze?

Hvala unaprijed na odgoovru.

U Bookmark manageru (bookmarks->manage bookmarks) imas opciju export kojom sve linkove exportujes u jedan html fajl. Posle reinstalacije ih jednostavno importujes. Mislim da postoje neke extenzije kojima mozes exportovati i podesavanja.

C:\Documents and Settings\ime korisnika\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\blabla.default\bookmarks.html

ili u search ukucaj bookmarks.html

po hiljaditi put: MozBackup (free, mali, super radi)

MozBackup is a simple utility for creating backups of Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Suite and Netscape profiles. It allows you to backup and restore bookmarks, mail, contacts, history, extensions, cache etc.

http://mozbackup.jasnapaka.com/

045vt.png

Ovo je bilo vise nego korisno
Hvala na informaciji
Pozdrav ZoNi

ZoNi je napisao(la):
po hiljaditi put: MozBackup (free, mali, super radi)

MozBackup is a simple utility for creating backups of Mozilla Firefox, Mozilla Thunderbird, Mozilla Suite and Netscape profiles. It allows you to backup and restore bookmarks, mail, contacts, history, extensions, cache etc.

http://mozbackup.jasnapaka.com/

045vt.png
Ne šljaka uvek kako valja. Držite se exportovanja bookmarks-a i ručnog podešavanja FF-a, za svaki slučaj.

Takodje nikad nikakvih problema sa MozillaBackup-om, koristio sam cak i neku stariju verziju i sve je radilo kao sat.

OK, a šta ako ****** zaboravi da uradi backup bookmarksa, pa lepo reinstalira win, a bookmarksi su mu jaaaaaaako bitni? Neki data recovery? I koji bi u ovom slučaju bio najefikasniji?

PS: svima je jasno da sam danas ja bio taj ****** :S:

samo si jednostavno pozurio malo tako da nikad briga nikad stres pijte samo kras express
svima se to desi mozes da vratish podatke ako nisi preshao preko njih na sektoru a zoni tje da ti kaze kojim programom je to najjednostavnije da se uradi.
Ja lichno pravim backup tako da se ne smaram tim glupostima.

I ja lično pravim backup...kad sam u svesnom stanju.
Probao sam GetDataBack koji pronađe dosta toga ali u folderu C:\Documents and Settings\ime korisnika\Application Data nađe bukvalno sve osim foldera Mozilla :crash:
Probao sam i EasyRecovery Pro 6 i on lepo sat vremena snima podatke a posle toga krene da Building Tree...i to radi u nedogled (prenoćio tako a nije ni maknuo) uz jako veliko zauzeće procesora...
Da li mi smeši skok s mosta ili ima nade? :bottle:

Ako vec skaces, skaci sa ovog novog bar da te
pamte kao prvog koji je skakao sa njega 😀 😀

Nazad
Vrh Dno