Šta je novo?

Mozilla Firefox v1.0 i FlashGet 1.65 problem

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Nikako nece u firefoxu da mi se pojavi opcija, kada desnim klikom kliknem na link, Download using FlashGet i opcija Download All by FlashGet ... Normalno mi radi u Internet Exploreru ali nikako nece u Firefoxu. Ima li pomoci ?

Shadow brate ovaj link ne radi. Imas li mozda nesto drugo? Izvini sto te cimam. Hvala, poz 😉

Ne verujem. Nece nesto za flashget da otvori stranicu. Kakav sam baksuz.

Ja imam isti problem ... ali sa ReGet 4.1.243 ! Probao sam da u regetu "Intercept downloads from netscape, Mozilla browser" ... ali i dalje nista! Sta da radim?

Neophodno je ekstenzija za 3rd party DL menadžere. Dotičnu ekstenziju je ZoNi dao u atachmentu.

zendraqla je napisao(la):
Shadow brate ovaj link ne radi. Imas li mozda nesto drugo? Izvini sto te cimam. Hvala, poz 😉

Ma ne cimas me... kod mene radi link. Evo ostavio ti ZoNi extenziju, probaj pa javi da li si uspeo.
Poz.

a sta da radim sa tim fajlom i tom extenzijom ... nije mi jasno ??? molim pomoc???

mare81 je napisao(la):
a sta da radim sa tim fajlom i tom extenzijom ... nije mi jasno ??? molim pomoc???

Izgleda da nisi procitao to sto sam ja rekao, ali nema veze. Evo ovako: ides ovde (ako imas vec instaliran Firefox i ako ti radi ovaj link, nekima izgleda da neradi) pa tamo trazis Install Now. Valjda sam bio dosta jasan. Poz.

To momci. Radi. Hvala Vam. poz :wave:

Zaboravio sam da kazem ako budem imao vremena da dodjem na neko okupljanje imate pivo od mene.

Imate i u samom Firefoksu link za ekstenzije ,teme i sve ostalo.
https://addons.update.mozilla.org/extensions/?application={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}
Inace, FlashGot je do yaya, vrlo korisna stvar

:wave:

Verovatno su svi vec bili tamo pogledali ali meni nesto nije hteo da otvori tu stranu tako da sam morao ovako da trazim 😀

UUUUU ... pa radi 🙂 ma fala momci .... ukapirao sam o cemu se radi ... sta da vam kazem ... ovaj firefox je nevidjeno cudo 🙂

Evo svojim odusevljenjem firefoxa resio sam da probam i ovo drugo cudo ... Thunderbird !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam pitanje uvezi njega ... da li se Thunderbird moze "nekako" namesti da mi proverava postu sa yahoo-a sa hotmail-a???
... sta je sa tim gmail-om ... da li on uposte radi, jel ima neko predstavu o tome?

Sumnjam da moze. Skoro sam siguran da neces uspeti u tome. Nego neka ti neko drugi potvrdi.

sa yahoo-a da, sa hotmaila da...ali morash da koristish pomocne programcice...Gmail radi lepo, kao i svaki pop3...

gmail ima pop3 server ? Pa meni ortak rece, kada sam mu trazio da mi posalje poziv, da nemaju doticni server! A reci mi koliko mi je prostora omoguceno na gmail-u i kako radi taj pop3 ? I ajde ako te ne mrzi posalji podesavanja za gmail pop3 ... 😀

Septimus nisam te bas najbolje razumeo sta si hteo da kazes sa ovim da sam pao sa meseca ! Ajde napisi lepo. Ako mislis na to sto sam pitao kako radi pop3 naravno da nisam mislio na to da mi neko objasnjava princip rada nego da li je brzo odradi to sto treba (slanje i skidanje poruka) ... A ako si mislio na nesto drugo onda mi stvarno nije jasno na sta bi mogao da mi odgovoris sa takvom porukom.

Dragi Zendragla,
odnosilo se na gmail pop3, ako za to josh nisi chuo a motash se po benchu...
Nishta uvredljivo.

Pa ne mogu ja sve da vidim. A da me je to zanimalo siguno bi se raspitao ili nasao nesto korisno. Verovao sam ortaku i tako da mi to nije bila opcija. Nasao sam sebi dosta dobar mail i sasvim sam zadovoljan. Nisam se uvredio. Samo ne volim kada ljudi na pola recenice stanu. Ma nije ni bitno. Ajde samo opusteno. poz 😉

Nazad
Vrh Dno