Šta je novo?

Mozilla Firefox problem

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
U poslednje vreme se desava da kad gledam slike na forumu nece sve ta ucita do kraja, nego na pola, trecinu ili kako god, ali do kraja nikako, i kad idem na reload page opet isto, i kad downloadujem muziku sam primetio preko mozille downloads dodje do pola, mozda nekad manje nekad vise, i kaze kao done da je zavrsio a fali pola pesme.....koristim V 2.0.0.9

pozdrav i hvala

Za početak probaj Ctrl+Shift+Delete i izbriši Cache i Cookies.

nazalost nije resilo problem, a evo kako to izgleda

http://i2.photobucket.com/albums/y50/cikazex/test.jpg

edit: ne mogu da se vide delovi slika :(

p.s. jedno glupo pitanje, mozda vama znaci, jel moguce da mi ne otvara sve slike zbog internet konekcije, koristim trenutno 33.6, dok ne uvedem net....

Poslednja izmena:
Moguće je. Spora internet konecija često rezultuje u nepotpunom loadovanju sadržaja web strane. Takođe, ako je veza brza (ali preopterećena), javljaju se slični ili isti problemi.

Kapirao sam da je to ali reko bolje da pitam.

p.s. Dok tema ne zamre jos jedno pitanje, da li postoji neki dobar mozzila addon za downloadovanje fajlova, ali da ne puca, posto dok sam koristio operu to se nije desavalo?

pozdrav

I te kako je moguce i verovatno je to problem.
Imao sam slicnih problema sa 56k i dial-up-om ali je sve to sada jedna davna i zaboravljena proslost.
Sa ADSL-om do sada nisam imao takvih problema (ni sa 256Kbit, ni sa 512Kbit a tek ni sa sadasnjih 1Mbit)...

Add-on za download iz Firefox-a ne znam ali ja koristim drugi add-on koji se zove FlashGot u saradnji sa FlashGet-om i sve mi savrseno radi. Probaj.

Poslednja izmena:
napisao sam nesto, ali sam nasao foru :)

Poslednja izmena:
imam JOS jedan problem, od nedavno pocelo je da se desava sledece, upalim komp, upalim mozillu i cekam 2 mina da se podigne? zasto?

Moguće da si instalirao mnogo
ekstenzija ili tema
pa dok FF sve povuce...a i inace nije brzinski sampion...
al' po meni odlican je i oprasta mu se:)

pa jest moze biti, izbrisacu neke teme, ostavicu samo jednu pa cu da testiram, ne restartuje mi se komp trenutno

Imam i ja takav problem sa Firefox-om :-( Cini mi se da nije bilo takvih problema kada sam imao v2.0.0.9 i nize a sada sa 2.0.0.11 je opasno iritirajuce. Koristim Firefox duze vreme i ok je bio do sada ali je nekako sa novijim verzijama poceo da stuca..
Primetio sam da mnogo Ram memorije "jede", ume i po 500Mb da uzme ?!?, a zasto to kazem, pa kada se tako naguta on pocinje da blokira i smrzava na par sekundi, ja zelim da je sve tecno i glatko dok surfujem sa mojim 1 maga bitom per sekund, da da ljudi. Umem da otvorim po nekoliko tabova ali kada ih odokativno odmerim tamo nema niceg sto bi pojelo toliko memorije.. hmm.. Ako ima neko nekakav komentar ili strucno misljenje u bilo kom obliku neka napise.
Kazi te mi moze li Internet Explorer v7 da se instalira bez SP2?

Cao svima!!!:wave:

@bokii
Vrati stariju verziju Firefox-a i uzivaj......
IE koristi samo kad to specificna situacija zahteva.
Porbaj Operu i NetscapeNavigator

i dalje se problem nastavio i reko ajde da izbrisem zone alarm, i stvarno dize mozilu u sekundi....

Nazad
Vrh Dno