Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Koristim waterfox i ublock origin. Kada gledam YT live stream u 1080p stream se bukvalno zaledi posle par sekundi a zvuk nastavi da ide. Kada spustim u 720p sve ide normalno. Siguran sam da nije do neta jer je ima daleko iznad potrebnog protoka. Da li neko ima slicna iskustva ili resenje?

Probaj Firefox i uBlock, ako radi onda je do Waterfoxa nesto

Samo u slučaju vrlo slabih konfiguracija na visokim rezolucijama.

r3dfox - nastavak firefox-a na nepodržanim sistemima.

Koristim waterfox i ublock origin. Kada gledam YT live stream u 1080p stream se bukvalno zaledi posle par sekundi a zvuk nastavi da ide. Kada spustim u 720p sve ide normalno. Siguran sam da nije do neta jer je ima daleko iznad potrebnog protoka. Da li neko ima slicna iskustva ili resenje?
Waterfox nema nikakav smisao od kad redvoni FF ima 64-bit. To je bio jedini razlog da se koristi ranije.

da li ublock origin umire ili sta je u pitanju, jer je od zadnje verzije proslo vise od mesec dana?

Pa možda nemaju šta da promene/dodaju manj ako ne reše Youtube "problem".

Meni Adblocker ultimate lepo radi na youtube i blokira reklame ali izgleda da random nekad neki sajt otvara malo sporije zbog njega ili sam ja to umislio?

Izgleda da smo se navikli da svake nedelje bude neki update.
Kod mene je dok radi ne diraj 🤣

Još odozgo stalno mi nudi prevod na stranicama na srpskom jeziku.

treba mi mala pomoc. presao sam sa chroma na firefox i sada kad otvorim firefox i idem na razne stranice svaki put trazi da se ulogujem. to mi se na chromu nije desavalo nego je zapamtio sve sifre i automatski sam bio ulogovan kako na koju stranu odem (tipa facebook i to).

Pa tako radi i FF. Prvi put kada otvoriš neku stranicu koja traži da se uloguješ, iskoči prozor gore i pita da zapamti lozinku. One se upisuju u Password listu koja može da se vidi ispod "hamburgera" pod Passwords. Ovde je nameštanje za to
1722866795464.png

Ima li neko jos ovaj problem, kada otkucam neki pojam u pretrazivacu firefox ne reaguje uopste?

Nazad
Vrh Dno