Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Task Manager na Win 10
FF nema trenutno implementiran za AV1, ali koliko znam podržava za ostalo
Da li radi kada na tastaturi pritisnes slovo "t" ? ( t - shortkey za theater mode)Kod mene nema Pogledajte prilog 337872
Kako je 32 (4x8) malo ? Posebno što je takva organizacija nepregledna kad ih ima previše, ja držim samo 2 reda, sve ostalo u meni (i foldere u njemu)Start page ima malo linkova pa sve što nije na njemu mora u nezgodan Bookmark menu.
Možda Chrome ali Edge ima samo 2 reda, ukupno 16.. FF 32.Kako je 32 (4x8) malo ? Posebno što je takva organizacija nepregledna kad ih ima previše, ja držim samo 2 reda, sve ostalo u meni (i foldere u njemu)
A što se alternativa tiče - nema ih, sve je đubre. Na poslu dozvoljen samo Chrome i Edge, to je tek patnja. Vivaldi je verovatno jedina normalna opcija (ne ubacuju baš sve Google gluposti, dosta korisnih opcija), ali nema multi-account containers![]()
UpdateZnam, zato sam i napisao. Ali ne radi ni VP9 ni h264
Firefox 100 is getting AV1 hardware decoding support on Windows
The first three-digit version of the Firefox web browser introduces support for AV1 hardware decoding on the Windows operating system. Planned for a May 3, 2022 release, Firefox 100 will use hardware decoding when playing AV1 video streams on Windows, provided that the computer's hardware is compatible.
Da odgovorim samom sebi, našao sam bug a da nisam ni bio svestan toga.Je li radi nekome HW decoding na Win 10? Radi u svim browserima samo FF, se ponaša kao da nema HW, i šalje na softversko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari